Energiescan voor bedrijven.

Verleng eenvoudig jouw overeenkomst

Bij ENGIE zijn we blij met al onze klanten. Daarom stellen we altijd een aantrekkelijk verlengaanbod voor je samen als jouw contract bijna afloopt. 

Via MijnENGIE kun je voor het einde van jouw overeenkomst eenvoudig verlengen. Voor het aflopen van de overeenkomst wordt de knop 'verlengingsaanbod' zichtbaar op de pagina Mijn Overeenkomst. Via deze optie kun je de tarieven en voorwaarden bekijken en jouw overeenkomst verlengen. Ontdek snel of er een verlengaanbod voor jou klaar staat. 

Inloggen MijnENGIE

Vragen over jouw aanbod?

Natuurlijk mag je ook telefonisch contact opnemen met 1 van onze collega's van de Ondernemersdesk voor een persoonlijk advies. Bel ons op 088 - 444 66 50. Een appje sturen via 06 -23 457 869 of een bericht via Facebook Messenger @ENGIEenergieNL kan natuurlijk ook!

Ga naar de Ondernemersdesk
Image

De voordelen van het contract verlengen

  • 100% groene stroom en CO2 gecompenseerd gas

  • Gratis ENGIE App

  • Korting op energiebesparende maatregelen

  • Goed bereikbare klantenservice (ook telefonisch)

Verleng jouw contract
Landschap in Nederland

Samen blijven werken aan een duurzame wereld

ENGIE is wereldwijd de grootste investeerder in duurzame energie. En daar zijn we trots op. We bouwen in 70 landen aan een duurzame wereld. Als enige energiemaatschappij in Nederland staat ENGIE daarom op de internationale A-lijst met pioniers op het gebied van klimaatverandering. Zonder jou en onze andere klanten was dit nooit gelukt, want samen maken we het verschil. Blijf je nog een periode bij ons?

Verleng jouw contract

Veel gestelde vragen over verlengen contract