Webinar

Terugkijken: webinar Trends & ontwikkelingen in de energiemarkt 

Donderdag 20 juni 2024 organiseerden de experts van onze Market Desk een nieuwe webinar over de trends en ontwikkelingen in de energiemarkt. Marktanalisten Chris Guth, Bas Hekman en Ewald Leus deelden hun deskundige inzichten en vertelden over wat de aankomende periode in petto heeft.

Na een relatief rustige periode op de energiemarkten en dalende termijnprijzen, rijst nu de vraag: ligt de energiecrisis voorgoed achter ons? De marktbalans verschoof recent naar een krapper evenwicht door toenemende Aziatische gasvraag, mogelijke EU-sancties op Russische leveranties en minder dan verwachte Amerikaanse LNG-uitbreidingen. Dit heeft de prijzen weer omhoog gedreven.

Bekijk het webinar

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de zakelijke energiemarkt. Wekelijks neemt de Market Desk u mee in de belangrijkste ontwikkelingen op de markt die van invloed zijn op de energieprijzen.

Of download de gratis Market Prices App. Hiermee heeft u altijd en overal inzicht in de actuele energieprijzen van de groothandelsmarkt ICE Endex.

Image

Altijd inzicht in de marktprijzen met de Market Prices App

  • Alle belangrijke energiemarkten bij de hand in 1 app
  • Koersprijzen energie
  • Price alert
  • Altijd op de hoogte van het laatste energienieuws
  • Direct contact met de experts van onze Market Desk

Met de handige Market Prices App heeft u altijd en overal inzicht in actuele gas- en elektriciteitsprijzen van de groothandelsmarkt ICE Endex. U monitort de marktprijzen en kunt daardoor snelle inkoopbeslissingen nemen. Door slimme prijs-alerts in te stellen krijgt u een melding wanneer het door u ingestelde prijsniveau wordt bereikt.

De app is gratis en beschikbaar voor zowel Apple als Android apparaten en smartphones.