Webinar

Terugkijken webinar Trends & ontwikkelingen in de energiemarkt 

Donderdag 26 oktober 2023 organiseerden de experts van onze Market Desk een nieuwe webinar over de trends en ontwikkelingen in de energiemarkt. Marktanalisten Chris Guth en Ewald Leus delen hun deskundige inzichten over de opvallende stabiliteit in de elektriciteits- en aardgasmarkten in 2023, een duidelijke verandering ten opzichte van het voorgaande jaar.

Ontdek de factoren achter de soepele vulling van gasbergingen, de stabiele toevoer van LNG naar Europa zonder extreme prijsfluctuaties, en hoe de marktdynamiek verschuift van angstgedreven naar meer traditionele drijfveren. De analisten bespreken ook of deze positieve trend zich voortzet in de komende winter of dat er uitdagingen aan de horizon zijn.

Bekijk het webinar

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de zakelijke energiemarkt. Wekelijks neemt de Market Desk u mee in de belangrijkste ontwikkelingen op de markt die van invloed zijn op de energieprijzen.

Of download de gratis Market Prices App. Hiermee heeft u altijd en overal inzicht in de actuele energieprijzen van de groothandelsmarkt ICE Endex.

Image

Altijd inzicht in de marktprijzen met de Market Prices App

  • Alle belangrijke energiemarkten bij de hand in 1 app
  • Koersprijzen energie
  • Price alert
  • Altijd op de hoogte van het laatste energienieuws
  • Direct contact met de experts van onze Market Desk

Met de handige Market Prices App heeft u altijd en overal inzicht in actuele gas- en elektriciteitsprijzen van de groothandelsmarkt ICE Endex. U monitort de marktprijzen en kunt daardoor snelle inkoopbeslissingen nemen. Door slimme prijs-alerts in te stellen krijgt u een melding wanneer het door u ingestelde prijsniveau wordt bereikt.

De app is gratis en beschikbaar voor zowel Apple als Android apparaten en smartphones.