Webinar

Terugkijken webinar Trends & ontwikkelingen in de energiemarkt 

Donderdag 30 maart organiseerden de experts van onze Market Desk een nieuwe webinar over de trends en ontwikkelingen in de energiemarkt. Marktanalisten Chris Guth en Ewald Leus delen hun expertise en verwachtingen met betrekking tot de energiemarkt.

Europa heeft zonder al te grote kleerscheuren het stookseizoen weten te doorstaan. Dit vooral vanwege ongekende vraagreductie, aanhoudende robuuste LNG toevoer en natuurlijk ook dankzij positief gezinde weergoden. De groothandelsprijzen voor elektriciteit en aardgas noteren dan wel 80% lager dan de piek van afgelopen zomer, maar zijn nog altijd 3x hoger dan het gemiddelde prijspeil van de 10 jaar voorafgaande aan de Russische invasie. Kan het sein brandmeester al gegeven worden voor wat betreft de energiecrisis of kunnen de vlammen zo weer oplaaien?     

Bekijk het webinar

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de zakelijke energiemarkt. Wekelijks neemt de Market Desk u mee in de belangrijkste ontwikkelingen op de markt die van invloed zijn op de energieprijzen.

Of download de gratis Market Prices App. Hiermee heeft u altijd en overal inzicht in de actuele energieprijzen van de groothandelsmarkt ICE Endex.

Image

Altijd inzicht in de marktprijzen met de Market Prices App

  • Alle belangrijke energiemarkten bij de hand in 1 app
  • Koersprijzen energie
  • Price alert
  • Altijd op de hoogte van het laatste energienieuws
  • Direct contact met de experts van onze Market Desk

Met de handige Market Prices App heeft u altijd en overal inzicht in actuele gas- en elektriciteitsprijzen van de groothandelsmarkt ICE Endex. U monitort de marktprijzen en kunt daardoor snelle inkoopbeslissingen nemen. Door slimme prijs-alerts in te stellen krijgt u een melding wanneer het door u ingestelde prijsniveau wordt bereikt.

De app is gratis en beschikbaar voor zowel Apple als Android apparaten en smartphones.