Image

Als u grootzakelijke energie nodig heeft voor uw bedrijf, wilt u dit zo slim mogelijk inkopen. ENGIE is de specialist in de zakelijke markt en helpt u met een aanbod op maat. Op deze pagina leest u alles over duurzame grootzakelijke energie, inkoopadvies voor bedrijven en over tarieven voor grootzakelijk.

Energie voor uw bedrijf

Uiteraard bieden we u een scherp energiecontract, flexibele voorwaarden en maximale leverzekerheid, maar bij ENGIE krijgt u meer dan alleen energie. Naast leverancier van energie zijn wij ook wereldspeler als het aankomt op het verwezenlijken van uw energieambities, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid. Wij geven advies op het gebied van energiebesparing en het slim inkopen van energie. Wilt u zakelijke laadpalen plaatsen of meer inzicht in uw verbruik? ENGIE heeft de expertise, producten en diensten in huis om het te realiseren.

laadpaal_zakelijk

Duurzame energie grootzakelijk

Als u wilt verduurzamen is de energieleverancier die u kiest een belangrijke factor. Wij helpen niet alleen met het leveren van duurzame energie, maar geven advies over het verkleinen van de energiebehoefte. Besparen is namelijk de eerste stap in verduurzaming. We helpen u ook inzicht te krijgen in de mogelijkheden voor het duurzaam opwekken van energie. Dat kan bijvoorbeeld met een zonnepark, een windmolen of warmteterugwinning. Voor uw overige energiebehoefte kan ENGIE tegen een scherp tarief groene energie leveren. Zo helpen we uw bedrijf om een duurzame afdruk achter te laten.

Ontdek hier onze duurzame oplossingen

Grootzakelijk energie slim inkopen

De energiemarkt is complex en altijd in beweging. Voor bedrijven die veel energie nodig hebben is het verstandig om aandacht te hebben voor het slim inkopen van energie. De Market Desk van ENGIE helpt u met slimme inkoopbeslissingen. Onze experts volgen alle ontwikkelingen in de markt en kunnen advies geven bij uw inkoopstrategie. Met de gratis Market Prices App houd u 24/7 actueel inzicht en kunt u snelle inkoopbeslissingen maken. Meer weten over energie-advies van ENGIE? Vraag meer informatie aan over de Market Desk.

Groene stroom grootzakelijk

Als voorloper op het gebied van duurzaamheid bieden wij groene stroom aan bedrijven. ENGIE biedt grootzakelijke klanten verschillende mogelijkheden op het gebied van groene stroom. Een groot deel van de groene stroom die wij leveren, wekken wij zelf in Nederland op. Dat doen wij met zonne- en windparken. Wij kunnen u ook advies geven voor het opwekken van eigen groene stroom. Dat kan bijvoorbeeld met zonnecarports of zonnepanelen op uw dak.

Image

Groen gas grootzakelijk

Naast groene stroom levert ENGIE ook duurzaam geproduceerd gas aan bedrijven. Dit gas is schoner en beter voor het milieu dan reguliere fossiele brandstoffen. Daarmee vermindert u de CO2-uitstoot van uw bedrijf.

Image

Tarieven grootzakelijk energie

ENGIE biedt scherpe tarieven voor grootzakelijke energie. We helpen u ook verder op het gebied van besparing, verduurzaming en het slim inkopen van grootzakelijke energie. Wilt u meer weten over wat ENGIE voor uw organisatie kan betekenen? Ga vrijblijvend in gesprek met een van onze ervaren adviseurs. Vraag een grootzakelijk offerte aan en een van onze adviseurs neemt contact met u op.