Image
Groene elektriciteit

Groei met groen

Met groene elektriciteit is verduurzaming niet alleen een slimme keuze, maar ook een eenvoudige en rendabele stap richting duurzame groei. Ontdek hoe u met groene elektriciteit uw bedrijf laat groeien, kosten bespaart en uw imago verbetert.

Ontvang 6 tips om te groeien met groen

Slimme stap met grote impact

Als ondernemer streeft u continu naar groei en succes. In de snel veranderende wereld van vandaag is het niet alleen belangrijk om voorop te lopen, maar ook om strategisch in te spelen op nieuwe kansen. Eén van die kansen is de overstap naar groene elektriciteit. Door gebruik te maken van zonne- of windenergie draagt u namelijk niet alleen bij aan een duurzamer Nederland, u creëert direct waarde voor uw bedrijf. En dat is natuurlijk waar u als ondernemer naar streeft.

Waarom kiezen voor groene elektriciteit van ENGIE?

Zet u de stap naar duurzamer ondernemen? Met groene elektriciteit van ENGIE heeft u verschillende mogelijkheden. Wij gaan graag met u in gesprek over de beste mogelijkheden voor u.
Nu aanvragen
Image

Ontvang een eigen groencertificaat

Met een groencertificaat toont u eenvoudig uw duurzame keuze aan uw klanten.

Image

Draag bij aan klimaatdoelen

Met groene elektriciteit verlaagt u de CO2-uitstoot van uw bedrijf én Nederland.

Image

Maak nieuwe parken mogelijk

Hoe meer bedrijven voor groen kiezen, hoe meer er opgewekt moet worden.

Image

Van dichtbij of verder weg

De keuze is aan u: groene elektriciteit opgewekt bij u om de hoek of verder weg.

Bosch Nederland is aantoonbaar groen

Bosch is sinds 2020 als eerste industriële multinational ter wereld CO2-neutraal in al hun scope 1- en 2-emissies. Daartoe investeert het bedrijf in verschillende milieuprojecten die sociale en ecologische ontwikkeling ondersteunen. Een andere belangrijke manier om te verduurzamen is via de inkoop van groene elektriciteit.

Image
Groene stroom en gas

Wat maakt elektriciteit groen?

Groene elektriciteit is elektriciteit opgewekt uit hernieuwbare bronnen, zoals zon, wind of waterkracht. Daarnaast moet het gecertificeerd zijn met een Garantie van Oorsprong om als groen te mogen worden beschouwd. Maar wat is een Garantie van Oorsprong precies en wat draagt de keuze voor groene elektriciteit bij aan de energietransitie?

Veelgestelde vragen over groene elektriciteit

Rouveen Kaasspecialiteiten: koploper in duurzaamheid

Rouveen Kaasspecialiteiten heeft een missie. Niet alleen is de coöperatieve zuivelfabriek uit het Overijsselse dorp Rouveen op weg om internationaal toonaangevend te worden met bijzondere kaasspecialiteiten, de kaasmaker zet ook binnen en buiten Nederland de toon in duurzaamheid. Bij alle aspecten van de bedrijfsvoering kiest Rouveen Kaasspecialiteiten bewust voor milieuvriendelijkheid, biodiversiteit en energiezuinigheid.

Image

Groenladder: de mogelijkheden van groene elektriciteit

Image