• Compleet assortiment van slimme laadoplossingen

  • Eén partij voor aanschaf, installatie, onderhoud en duurzame energie

  • Mogelijkheid voor exploitatiemodellen

Elektrisch rijden

Elektrisch vervoer speelt een belangrijke rol in het halen van de klimaatdoelstellingen. Schakelt u al over naar een elektrisch aangedreven wagenpark? ENGIE biedt een compleet assortiment van slimme laadoplossingen voor uzelf, uw bezoekers en uw collega’s. Wilt u weten wat ENGIE voor u kan betekenen? Vraag dan hier een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Stapsgewijs naar 100% duurzame energie

Alle laadpalen en laadabonnementen

Bekijk ons aanbod van laadpalen en laadabonnementen. Wilt u volledig ontzorgt worden? Dan regelt ENGIE ook de installatie, het onderhoud en de levering van energie.

Laadpaal HomeLine

De laadpalen zijn makkelijk in gebruik en in beheer.

ENGIE laadpalen zijn zuinig, efficiënt en duurzaam.

Verkrijgbaar als wand- en paalmodel.

Laadpaal PublicLine

De sterkste publieke laadpaal in zijn soort.

Volledige controle over uw energieverbruik.

Deze laadpaal is robuust, onderhoudsarm en hufterproof.

Wat zeggen onze klanten?

Volker Wessels

Onmisbare voorwaarden als veiligheid, integriteit en duurzaamheid zijn de kern van ons beleid. Energiegebruik en energie-oplossingen zijn belangrijke onderwerpen. De goede werkrelatie met ENGIE zorgt ervoor dat wij proactief, continue nieuwe inzichten ontvangen en kunnen inspelen op marktontwikkelingen.
H. Middel - Manager Business Support VolkerWessels

REKO B.V. 

Energie en de benodigde oplossingen zijn belangrijk om onze organisatie door te laten gaan. ENGIE doet datgene wat normaal moet zijn bij energieleveranciers. Goed luisteren naar de klant en meedenken. De persoonlijke benadering en een vast, goed te bereiken persoonlijke adviseur - die zicht inleeft in onze situatie - is de kracht van ENGIE.
M. Brik - Controller Recycling REKO B.V.