Fietsenwinkel MKB

Wanneer je een eigen bedrijf hebt met meerdere locaties heb je te maken met veel administratie en verschillende contracten. Eén van de dingen die geregeld moet worden zijn de energiezaken voor de verschillende bedrijfslocaties. Wij begrijpen dat je niet voor elke vestiging een apart energiecontract wilt afsluiten. Bij ENGIE kun je daarom eenvoudig eenzelfde energiecontract afsluiten voor meerdere vestigingen. Dit is niet alleen voordeliger, hiermee bespaar je ook flink wat tijd. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden.

Eenzelfde energiecontract voor meerdere bedrijfslocaties

Bij ENGIE is het mogelijk om een energiecontract af te sluiten voor meerdere vestigingen. Het voordeel hiervan is het gemak. Wanneer je meerdere energiecontracten moet afsluiten voor jouw energieaansluitingen heb je te maken met uiteenlopende energietarieven en verschillende looptijden van de contracten. Dit zorgt voor flink wat administratie en daarnaast is het erg onoverzichtelijk. Met een energiecontract voor meerdere bedrijfslocaties heb je altijd inzicht in jouw energieverbruik- en kosten van de verschillende locaties.

Voordelen energie van ENGIE

 

  • Scherpe energietarieven
  • Groene stroom en CO2-gecompenseerd gas
  • Deskundige Ondernemersdesk
  • Ontvang een Persoonlijk Groencertificaat
  • Altijd en overal inzicht in jouw verbruik met de handige ENGIE-app
  • Eén energiecontract voor meerdere vestigingen
Zonnepark Flevokust

Groene energie en CO2-gecompenseerd gas

Eén van de voordelen van een energiecontract voor meerdere vestigingen is dat al jouw bedrijfslocaties groene stroom ontvangen. Wij hebben meerdere zonne- en windmolenparken door heel Nederland die dagelijks een grote hoeveelheid duurzame energie opwekken. Daarnaast bieden wij ook CO2-gecompenseerd gas aan. Hierbij investeren wij namens jou in projecten die de uitstoot van het gasverbruik compenseren. Dus naast het gemak van dit energiecontract draag je ook nog een steentje bij aan een beter milieu. 

Altijd een overzicht van jouw energieverbruik met de ENGIE-app

Wanneer je kiest voor energie van ENGIE kun je gratis gebruik maken van de ENGIE-app. Deze app geeft het verbruik weer in grafieken per jaar, maand, week, dag of uur. Hiermee heb jij dus altijd inzicht in jouw energieverbruik per locatie. Zo kun je in de ENGIE-app of MijnENGIE schakelen tussen de verschillende adressen om alles rondom dat leveradres in beeld te brengen, zoals het verbruik, het contract, het termijnbedrag en de facturen. Verder is het met de app ook mogelijk om jouw historische verbruik te vergelijken met andere periodes.

ENGIE app op iPad

Meer weten over energie voor meerdere vestigingen?

Heb jij een eigen bedrijf met meerdere vestigingen? Of ben jij van plan om jouw bedrijf uit te breiden met nieuwe vestigingen? Misschien is een energiecontract voor meerdere vestigingen dan wel iets voor jou. De ENGIE Ondernemersdesk helpt je graag verder met het beantwoorden van jouw vragen en het geven van een passend advies voor jouw situatie.

Neem direct contact met ons op