Datacenter (IaaS) 1920 x 700
IT-dienstverlening

Infrastructure as a Service

Smart Digital Operations

Wilt u altijd beschikken over de juiste capaciteit van uw IT-omgeving en uitbreiden zonder hoge investeringskosten? Wilt u de overstap maken naar cloud computing zonder risico's, maar wel met alle flexibiliteit?

Met private Infrastructure as a Service (IaaS) van Smart Digital Operations (SDO) kiest u voor een virtuele infrastructuur met onder meer servers en werkstations. Uw besturingssysteem, software en desktopomgeving staan virtueel in de cloud, optimaal beveiligd in onze eigen TIER III datacenter. Extra capaciteit nodig? In no time schalen wij uw IaaS-omgeving op, zodat de continuïteit van uw dienstverlening is gewaarborgd.

Zo werkt IaaS

IaaS is een platform waar u met minimale initiële investeringen uw IT-omgeving kunt inrichten en laten draaien op elk besturingssysteem, waaronder Windows en Linux. Bij IaaS ontzorgen wij u maximaal en u betaalt een vast maandelijks bedrag.

Uw omgeving draait in ons datacenter op premium hardware, waaronder CPU's, RAM en harddiskruimte, waarmee wij uw virtuele servers opbouwen. Daarnaast zorgen wij voor de benodigde netwerkwerkcapaciteit en regelen we snelle, soepele en betrouwbare communicatie tussen de systemen onderling. Voor meer capaciteit kunnen we de capaciteit opschalen, zodat uw IT-omgeving altijd aansluit op de vraag van uw organisatie en de klanten.

Meer weten?  Neem hier contact met ons op
 • Veilig

 • Schaalbaar

 • Hoge beschikbaarheid

Solide en flexibele basis met VMmare vSphere

Aan de basis onze IaaS-dienstverlening staan de VMmare vSphere producten, toonaangevend in cloud computing en server virtualisatie. Met de hypervisor als virtualisatielaag is het mogelijk het OS los te koppelen van de hardware, waardoor er bijvoorbeeld meerdere VM's draaien op één host: dit geeft u enorme flexibiliteit en beschikbaarheid.

Veilige opslag in Tier III datacenter

IaaS wordt geleverd vanuit een van onze twee Tier III datacenters: het EQUANS Datacenter Maastricht-Airport en Equinix AM5 Amsterdam South East Campus. Deze datacenters zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan strenge milieu- en veiligheidseisen.

Wilt u flexibele en betrouwbare cloud computting via IaaS?

Neem hier contact met ons op

Samenwerking

Betrouwbare verbindingen stroomlijnen samenwerking Vebego, Uniserver & EQUANS.

Lees meer
Samenwerking vebego, uniserver en engie

Certificeringen EQUANS Datacenters

 • PUE 1,3 (Power Usage Effectiveness);

 • 2017 EU Code of Conduct for Data Centres Awards;

 • Green Grid deelnemer;

 • Lid van Dutch Data Center Association;

 • ISO 27001 Informatiebeveiliging;

 • ISO 9001 Kwaliteitsmanagement;

 • ISO 55001 Assetmanagement;

 • ISAE 3402 Procescontrole.