Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Elke dag werken wij aan het realiseren van duurzame oplossingen die ons een stapje dichterbij de wereld van morgen brengen. Een gezamenlijke verantwoordelijkheid, waarin ieder bedrijf en individu het verschil kan maken.

De komende jaren staat één ding centraal in onze strategie: we maken werk van de mogelijkheden om te verduurzamen. We ontwikkelen de manier waarop we werken, processen inrichten, besluiten nemen. Het wijzigt ons denken: het moet niet alleen anders, we doen het ook echt anders. Als onderdeel van de internationale ENGIE Groep onderschrijven we de overkoepelende MVO-ambitie en de OESO richtlijnen omtrent maatschappelijk verantwoord ondernemen. Van daaruit geven we vorm aan het MVO-beleid van ENGIE Nederland en implementeren dat middels een MVO managementsysteem dat is gebaseerd op de ISO26000 richtlijn. De Stichting MVO Register verifieert als onafhankelijk bureau jaarlijks onze MVO prestaties.

Zonder techniek geen duurzame en welvarende samenleving

Lees hier de testimonial van Han Blokland
Image

Milieu

Als mens, als bedrijf en als maatschappij zijn wij onlosmakelijk verbonden en afhankelijk van natuurlijke hulpbronnen, het ‘natuurlijk kapitaal’. Wij willen vervuiling en verspilling voorkomen en zijn voortdurend op zoek naar een betere manier van werken. Dat geldt zowel voor ons eigen bedrijf, onze leveranciers als ook voor onze dienstverlening aan klanten.
Laadpaal dordrecht

CO2 prestatieladder

Al sinds 2014 hanteren wij de CO2-prestatieladder om de CO2 uitstoot van ENGIE Services Nederland te reduceren. Sinds 2016 zijn wij gecertificeerd op het hoogste niveau en dragen daarmee bij aan een duurzame samenleving.

Lees meer over de CO2 prestatieladder