Datacenter 1920 x 900

U wilt het beheer van uw IT infrastructuur geheel of gedeeltelijk uitbesteden voor hogere efficiency en lagere kosten, zonder daarbij te verliezen op controle en performance? Dat kan met de Managed Services van Smart Digital Operations. 

Wij beheren, monitoren en optimaliseren uw IT-omgeving en zorgen daarmee voor veiligheid, beschikbaarheid en continuïteit. Wij handelen storingen af en voeren afgesproken wijzigingen door. Daarnaast houden wij de documentatie up-to-date en verzorgen wij onder meer patch management, capaciteitsbeheer, back-upbeheer en deep threat protection. U kunt onze Managed Services afnemen in ons virtueel platform in onze TIER III Datacenter, op uw servers on-premise, via VMWare clusters of op public cloud platforms. U wilt groeien? Geen probleem, wij zorgen met onze schaalbare oplossingen snel voor extra capaciteit.

Beveiligde platforms voor Managed Services:

  • VM in datacenter
  • Public cloud (Azure, AWS en Google Cloud)
  • Host Remote Accessible (RA)
  • Host Offline (beheer op locatie)
  • Host Remote Accessible Operational Technology (RA OT, zoals Industrial Control Systems, Gebouw Beheer Systemen, Camerasystemen)
  • Host Offline OT (beheer op locatie)
Benieuwd of wij uw IT-omgeving kunnen optimaliseren?

Diensten Managed Services

Samenwerking

Betrouwbare verbindingen stroomlijnen samenwerking Vebego, Uniserver & EQUANS.

Lees meer
Samenwerking vebego, uniserver en engie

Extra service: patches, security en advies 

Wij inspecteren en installeren ook de benodigde patches en/of securityupdates. U ontvangt elk jaar een adviesrapport met onze bevindingen, aandachtspunten en een voorstel voor preventieve verbetermaatregelen. 

Initiële OS-installatie 

Wij verzorgen de installatie van het besturingssysteem en een overeengekomen set aan applicaties op de servers. Dit doen wij aan de hand van het 'best practice principe' van de softwareleveranciers en de opleverafspraken die we met u hebben gemaakt.  

Bent u opzoek naar een veilige IT-omgeving?