Datacenter (IaaS) 1920 x 700
IT-dienstverlening

Infrastructure platform

Solide en flexibele basis met ENGIE's Infrastructure Platform

Uw (eind)gebruikers én klanten moeten de zekerheid hebben dat uw informatiesystemen met alle relevante data snel en continu beschikbaar zijn met maximale beheersbaarheid en veiligheid. Tegelijkertijd wilt u flexibel inspelen op de wisselende vragen vanuit de organisatie en de markt. Een belangrijk fundament voor continuïteit in uw dienstverlening is de IT-infrastructuur. 

De afhankelijkheid van IT zal verder toenemen met ontwikkelingen als IoT en cloud computing. Dat vraagt om een goede verbinding, voldoende capaciteit en performance, veilige en schaalbare opslag en back-up en een eersteklas netwerk dat voldoet aan strenge security-eisen. Zowel in onze eigen TIER III datacenters als on-premise kunnen wij u ontzorgen en uw infrastructuur beheren, bewaken en optimaliseren, inclusief advisering en alle noodzakelijke procedures en documentatie. Eén druk op de knop en de IT werkt voor u en uw klanten, daar zorgen wij voor. 

Zo werkt ons Infrastructure Platform

Uw infrastructuur is beschikbaar en betrouwbaar met de juiste performance, snelheid en capaciteit. U beschikt over een voorspelbare en beheersbare omgeving. Naast stabiliteit zorgen wij ook voor schaalbaarheid, zodat u klaar bent voor de toekomst. 

Meer weten? Neem hier contact met ons op!

Samenwerking

Betrouwbare verbindingen stroomlijnen samenwerking Vebego, Uniserver en ENGIE.

Lees meer
Samenwerking vebego, uniserver en engie