equans header

Technische dienstverlening

EQUANS is de nieuwe naam voor de activiteiten van ENGIE Services in Nederland.

Wij zijn EQUANS

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpt EQUANS opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheden. Van ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud tot advies over technische installaties bij klanten in heel Nederland. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpt het bedrijf haar klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staat ze hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Lees meer over EQUANS
EQUANS

Technische dienstverlening

Onze experts staan dag en nacht klaar om uw installaties te ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en beheren. 

Ontdek op deze pagina wie we zijn, in welke markten we actief zijn en waarmee we u van dienst kunnen zijn. Gericht op zoek? Gebruik dan de zoekfunctie om verder te navigeren.

Gebruik de zoekfunctie
energiecentrale BIC campus

Wie zijn we?

EQUANS is marktleider in Nederland op gebied van technische dienstverlening. Onze 5.500 experts dragen bij aan duurzame verandering. We zijn landelijk vertegenwoordigd met een vestiging in elke regio. 

We bieden integrale oplossingen voor de utiliteit, industrie en infrastructuur. Van ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud en beheer en van elektrotechniek tot werktuigbouwkundige installaties. Elke klant kan rekenen op innovatieve en digitale oplossingen en vertrouwen op onze jarenlange expertise op het gebied van technische dienstverlening en duurzame oplossingen. 

Onze dienstverlening

EQUANS biedt integrale innovatieve en duurzame technische oplossingen en diensten, passend bij de behoeftes van onze klanten. We staan hen bij in diverse sectoren zoals de utiliteit, industrie en infrastructuur. 

Ontdek onze dienstverlening
Image

Onze specialismen

Binnen onze technische dienstverlening hebben wij ook een breed scala aan specialismen in huis. Van speciale dienstverlening voor brandbeveiliging tot hoogspanning én IT dienstverlening. Klik op de button om meer te weten te komen over de specialistische dienstverlening van EQUANS.

Ontdek onze specialismen
Food & Beverage_visie van ENGIE
Plattegrond van Nederland