monteur in ziekenhuis

Technische dienstverlening

Naast de levering van Energie heeft ENGIE ook een technische tak in huis. 

ENGIE Services

ENGIE Services levert technische dienstverlening aan zakelijke klanten in Nederland. Onze technici staan dag en nacht klaar om uw installaties te bouwen, te beheren, te onderhouden en te vernieuwen.

Ontdek op deze pagina wie we zijn, in welke markten we actief zijn en waarmee we u van dienst kunnen zijn.  Gericht op zoek? Gebruik dan de zoekfunctie om verder te navigeren.

Gebruik de zoekfunctie
energiecentrale BIC campus

Wie zijn we?

ENGIE Services is een technisch dienstverlener die met haar dienstverlening en specialismen een groot aantal markten bedient in Nederland. Met 6.000 personeelsleden hebben we een landelijke dekking en zijn we in iedere regio gevestigd. 

Onze integrale oplossingen zijn gericht op de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt.  Het omvat het totale traject van ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkundige installaties. Onze specialisten hebben de kennis en ervaring voor het onderhoud en de vernieuwing van uw technische installaties.

Onze dienstverlening

Van advies voor de keuze van de juiste warmtepomp tot een inspectie aan uw installatie tot het realiseren en ontwerpen van een nieuwe installatie.

Wij hebben het in huis. 

Ontdek onze dienstverlening
Image
bruggenbouwers

Beter presteren én verduurzamen door slimme technologie? #ChallengeAccepted

Ga met ons de uitdaging aan!

Onze specialismen

Naast onze basis dienstverlening hebben we een breed scala aan specialismen in huis. Van brandveilligheid tot hoogspanning tot IT dienstverlening. Klik op de button om meer te weten te komen over de specialistische dienstverlening van ENGIE.

Ontdek onze specialismen
Food & Beverage_visie van ENGIE