chemische plant
Markt

Petro Chemie

Een passende oplossing voor elk vraagstuk in de chemie

Milieuzorg, veiligheid en kwaliteit zijn kritische factoren in uw productieproces. Dat weten wij als geen ander. U ziet onze ruime ervaring in de chemische industrie terug in de toewijding, deskundigheid en zorgvuldigheid van onze medewerkers. Maar ook in onze ISO-certificeringen voor kwaliteit en milieuzorg en onze VCA**-certificering voor veiligheid. Of het nu gaat om een multidisciplinair project, om nieuwbouw, renovatie of een complexe stop: we helpen u altijd een passende oplossing voor uw vraagstuk te vinden.

Bent u op zoek naar een partner die alle technische disciplines onder een dak aanbiedt? Of zoekt u een betrouwbare partner bij disciplinair werk? EQUANS heeft specialisten in huis op elk gebied. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw vraag. Van elektrotechniek en instrumentatie tot piping en apparaten- en werktuigbouw. Dankzij onze ervaring in de chemische industrie zijn we bovendien bekend met de kritische factoren in uw productieproces.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Onze referenties

Alle projecten
Aspen - zuiveringsinstallatie

Nieuwe zuiveringsplant 

Aspen
De realisatie van een nieuwe state-of-the-art zuiveringsplant in Boxtel. "Met deze nieuwe Zuiveringsplant is Aspen in staat om aanmerkelijk meer hCG te produceren. Qua veiligheid en techniek zijn we nu weer helemaal up-to-date", aldus Han Meijers, de project manager van Aspen
petrochemie aangezicht

Continuïteit staat voorop

Bij EQUANS vinden we het belangrijk om een langetermijn relatie op te bouwen met onze opdrachtgevers. Daarom werken we op basis van alliantiecontracten. Deze maken het voor beide partijen aantrekkelijk om zich maximaal in te zetten tegen minimale kosten. Daarnaast werken we ook op basis van prestatiecontracten waarin we ons verplichten tot een concreet prestatieniveau. Welke contractvorm uw voorkeur ook heeft: de continuïteit van uw productieproces staat altijd voorop.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie