Image

EQUANS Mobile Data Center

De flexibele oplossing voor veilige en lokale opslag van uw data

Are you looking for our English webpage? Click here.

Smart Tech oplossingen
In de groeiende digitale wereld wordt het steeds belangrijker dat digitale systemen op elk moment beschikbaar zijn voor bedrijven en consumenten. Datacenters vormen het hart van de digitale infrastructuur. EQUANS richt haar vizier op digitalisering, waarbij innovatieve ‘Smart Tech’ oplossingen worden ingezet zodat al onze klanten slimmer, beter en zuiniger gebruik kunnen maken van energie. 

EQUANS heeft ruime ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van datacenters. Met het in samenwerking met Legrand ontwikkelde EQUANS Mobile Data Center (EMDC) kan EQUANS extra datacenter-capaciteit voor haar klanten realiseren. EQUANS combineert daarbij bedrijfszekerheid met duurzame technologie, energie-efficiëntie en kostenbesparing.

Meer weten over onze oplossing?

Stel zelf uw eigen EMDC samen

Via de online configuratietool stelt u eenvoudig en snel uw eigen EQUANS Mobile Data Center samen. Aanvullend op de benodigde onderdelen voor de basisfunctionaliteit van het mobiele datacenter zijn er diverse mogelijkheden die het gebruiksgemak vergroten of u meer bedrijfszekerheid geven. Op deze manier bouwt u naar eigen wensen en eisen uw eigen mobiele datacenter. Na het samenstellen ontvangt u direct een offerte per mail.  

Start met configureren
Image

De flexibele oplossing voor veilige en lokale opslag van uw data
Het EQUANS Mobile Data Center is de all-in-one one-stop infrastructuur oplossing en levert u een unieke flexibele oplossing voor opslag van uw data. U kunt dit inzetten wanneer u bijvoorbeeld (op korte termijn) extra capaciteit in wilt zetten of als u privacygevoelige informatie niet in de cloud wilt plaatsen. Maar het EQUANS Mobile Data Center is ook goed inzetbaar als alternatief voor een traditioneel datacenter wanneer u wilt renoveren, uitbreiden of vernieuwen. Het voordeel ten opzichte van traditionele bouw is een tijdsbesparing in de realisatie tot wel 40%. Andere unieke eigenschappen van het EQUANS Mobile Data Center zijn:

High-density oplossing, grote energie dichtheid per m2
Maatwerkoplossing op basis van modules eenvoudig samengesteld met de configuratietool. Volledig geïntegreerd modulair data center in 1 behuizing wat voordelen geeft op het gebied van: logistiek, implementatie, security en operatie. Uitvoerige commissioning procedure en plug&play bij u op locatie. Het EQUANS Mobile Data Center levert u een totaalconcept. In dit mobiele datacenter worden koeloplossingen gecombineerd met energie-efficiënte oplossingen voor optimaal rendement en continue prestaties. Een datacenter dat met, vooraf gedefinieerde, modules naar eigen wens is vorm te geven, flexibel is, modulair uitbreidbaar is en de beschikbaarheid & betrouwbaarheid van uw ICT systemen verhoogt.

Meer weten over onze mogelijkheden? 

 

Neem vrijblijvend contact op

Eén van onze projecten

lentis mobiel datacenter

Eppe Wolfis

Zorgorganisatie Lentis
“Het mobiele datacenter draait vlekkeloos. Je merkt eigenlijk niet dat het er is.” Met die woorden reageert manager Automatisering Eppe Wolfis van zorgorganisatie Lentis op de vraag hoe het EQUANS Mobile Data Center (EMDC) bevalt nu het ruim een jaar draait. Het gaat om het uitwijk-datacenter dat EQUANS voor Lentis opleverde in Zuidlaren. 
Neem vrijblijvend contact op