De toekomst van zakelijk ontmoeten _ Duurzame gebouwen
Commercial Real Estate

Verduurzamen, flexibiliseren & beheren van commercieel vastgoed

Hoe ziet de toekomst van werken eruit?

Van de commerciële vastgoedmarkt wordt verduurzaming, flexibiliteit en circulariteit gevraagd. Een kantoorgebouw is niet langer alléén een plek waar mensen werken: gebouwen vormen social hubs waar werk, gezondheid, recreatie en functionaliteit samenkomen. Juist nú is het belangrijk om over de duurzame toekomst van de vastgoedmarkt na te denken. 

Bouwen met oog op de toekomst

ENGIE wil de leiding nemen in duurzame verandering van de zakelijke vastgoedmarkt. We dragen ons steentje bij aan de realisatie van klimaatpositieve gebouwen, schaalbare infrastructuren en duurzame gebiedsoplossingen. 

Samen met u denken we na over de volgende vraagstukken:

 • De toenemende vraag naar flexibele en duurzame kantoorhuisvesting

 • De nieuwe manier van werken

 • Het well-being van gebouwgebruikers

 • Het gebouw van de toekomst

 • Kosten én energiebesparende maatregelen

Het gebouw van de toekomst

Als ENGIE vervullen we in dit speelveld graag de rol van integrale partner die partijen samenbrengt. We willen energie besparen mét behoud van tevreden huurders en gebruikers. ENGIE werkt aan de transitie naar een gebouw van de toekomst.

Neem contact op met onze experts
Commercial Real Estate ENGIE

Hoe werkt ENGIE aan toekomstbestendig gebouwbeheer?

Door oog te hebben voor de toekomst, voorkomt u onverwachte uitval of kosten, en bent u uiteindelijk voordeliger uit. Niet voor niets houden onze experts bij het ontwerp en bouwen van installaties al rekening met de exploitatie ervan. Zo kiezen we bijvoorbeeld voor materialen die in de onderhoudsfase makkelijk zijn aan te vullen of plaatsen we opnameapparatuur om een installatie te monitoren. Op die manier leveren investeringen in toekomstbestendig gebouwbeheer aan de voorkant, aan de achterkant besparingen op. Onze experts brengen het langetermijnperspectief graag voor u in kaart.

Van kantoorpand naar ontmoetingsplek met geïntegreerd gebouwbeheer van ENGIE:

 1. 1

  Connect

  Door verweving  van systemen optimaliseert u de werking en prestaties van uw installaties. Het gebouw werkt efficiënter, productiever en duurzamer. 

 2. 2

  Compleet

  Door ons brede dienstenportfolio, profiteert u van ongelooflijk veel kennis die u de beste oplossing oplevert tegen de laagste kosten.

 3. 3

  Duurzaam

  Door uw gebouwbeheersysteem  te monitoren, krijgt u inzicht in de duurzaamheid van het gebouw. Die informatie kunt gebruiken om uw gebouw verder te vergroenen. 

 4. 4

  Personaliseer

  Omdat ENGIE niet verbonden is aan één product of technologie, bent u ervan verzekerd dat wij altijd de beste oplossing kiezen voor uw situatie. 

energy academy hal

Van vele markten thuis

Wilt u weten hoe wij uw gebouw technisch efficiënt, effectief, duurzaam én kostenbesparend inrichten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om techniek efficiënt en waardetoevoegend in te richten. 

Neem vrijblijvend contact met ons op