Comfortabel thuis

Leidsche Rijn Centrum, Utrecht

Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum is een prachtig gebied waar wonen, werken en vrije tijd samen komt. Jouw woning in Leidsche Rijn Centrum is aangesloten op de duurzame energiecentrale van ENGIE. De energiecentrale voor levering van warmte en koude is gebouwd en wordt beheerd door ENGIE. Dit systeem voorziet alle afnemers (woningen, winkels en kantoren) van warmte en koude en vervangt hiermee de “ouderwetse” cv-ketel en koelmachine. Het systeem is ontworpen op reductie van CO2-uitstoot en maximale leveringszekerheid.

Wat leveren wij?

ENGIE levert warmte voor verwarming, warmte voor het bereiden van warmtapwater en koude voor comfortkoeling aan de woningen op Leidsche Rijn Centrum.

Jouw meter

Meestal lezen wij jouw meterstanden op afstand voor je uit en hoef je zelf niets te doen. Toch kan het zijn dat wij jou een keer vragen jouw standen door te geven, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen. Daarom vertellen we je graag waar je jouw meter kunt vinden en hoe je de meterstand afleest. Zo zorgen we er samen voor dat de oude bewoner een juiste afrekening krijgt én dat de nieuwe bewoner start met de juiste meterstand.

Instructie meterstanden aflezen
Image