Comfortabel thuis

Kavel G Het Baken

Kavel G Het Baken maakt deel uit van stadsdeel Oost in Amsterdam en hoort bij de plannen van de gemeente Amsterdam om het gebied rond het Amstelstation te laten groeien tot een stedelijk subcentrum. Kavel G Het Baken is een herontwikkeling van de oude Casa 400 die heeft geleid tot zelfstandige studentenwoningen en starterswoningen. Het uitgangspunt van dit project is hergebruik van bestaande bouw. ENGIE sluit goed aan bij deze duurzame gedachte en levert bij Kavel G Het Baken warmte, koude en warmte voor warm tapwater.

Wat levert ENGIE?

ENGIE levert warmte voor verwarming, koude voor comfortkoeling en warmte voor warmtapwater aan de woningen in Kavel G Het Baken.

Jouw meter

Meestal lezen wij jouw meterstanden op afstand voor je uit en hoef je zelf niets te doen. Toch kan het zijn dat wij jou een keer vragen jouw standen door te geven, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen. Daarom vertellen we je graag waar je jouw meter kunt vinden en hoe je de meterstand afleest. Zo zorgen we er samen voor dat de oude bewoner een juiste afrekening krijgt én dat de nieuwe bewoner start met de juiste meterstand.

Instructie meterstanden aflezen
Image