Jurgen Audenaerd als Hoofd_monteur

In bedrijf stellen en inregelen

Onze vakkundige inbedrijfstellers regelen uw technische installatie volledig in op uw situatie, doelstellingen, eisen en wensen

Na zorgvuldige montage van uw installatie zorgen wij voor het in bedrijf stellen ervan. Denk aan het instellen van de juiste luchtdruk, gewenste luchtvochtigheid en/of temperatuur en benodigde verlichting. Daarbij controleren we alle kritische onderdelen van uw installaties, zorgen dat uw installatie aan alle eisen voldoet en leggen dit vast in meetrapporten. Zo kunt u uw installatie met een gerust gevoel in gebruik nemen.

In bedrijf stellen software en hardware

Voor het mechanische en elektrotechnisch in bedrijf stellen van uw installatie kijken onze inbedrijfstellers naar zowel hardware- als softwarematige aspecten. Zo zetten zij bijvoorbeeld de pompen en ventilatoren in werking en toetsen zij tijdens de commissioning de software herhaaldelijk op functionele designspecificaties. Vanaf het schetsontwerp tot de Site Acceptance Test. Deze laatste test voeren zij gezamenlijk met u uit, om zeker te stellen dat de installatie daadwerkelijk voldoet aan uw wensen.

Ruime ervaring
Onze specialisten hebben ruime ervaring met onder meer het in bedrijf stellen van klimaatinstallaties (HVAC), verlichting met sensoren, de drukstaffeling in ziekenhuizen en het inregelen van warmte-en koude opslagsystemen en ijswaterinstallaties.

Meer weten over de mogelijkheden bij EQUANS? Neem dan contact met ons op.

 

Neem vrijblijvend contact op

Overdracht na het in bedrijf stellen

Na de inbedrijfstelling van uw installatie is het zaak dat u en uw eventuele medewerkers de installatie en software zelf kunnen bedienen. Onze inbedrijfstellers verzorgen de benodigde uitleg en training, zodat u na ons vertrek in staat bent zelf de meest voorkomende handelingen en gewenste aanpassingen uit te voeren. Vanzelfsprekend blijven wij altijd beschikbaar als u er zelf niet uitkomt.

Van vele markten thuis

Wij zijn van vele markten thuis. Op onze homepagina vindt u onze dienstverlening in een overzicht. Bekijk daar wat voor u van toepassing is. 

 

Bekijk onze dienstverlening