Man in atelier 1920 x 900

Ontwerp en engineering

De engineers van EQUANS geven u de zekerheid dat u op uw technische installaties kunt bouwen en vertrouwen

Van klimaatinstallaties en besturingssystemen tot complete hoogspannings- en procesinstallaties: onze engineers analyseren de klanteis, stellen een functionele beschrijving op, ontwerpen, begeleiden montages, verzorgen As Built en maken onderhoudsplannen op maat.

Professionele ondersteuning bij elke ontwerpopdracht

U kunt de ervaren engineers van EQUANS inzetten voor elke ontwerpopdracht. Ze hebben ruime ervaring in verschillende branches. De engineers van EQUANS:

  • Ontwerpen hard en software

  • Documenteren

  • Maken onderhoudsplannen

  • Verbeteren uw technische installaties

  • Voldoen aan belangrijke kwaliteitseisen

Technische installatie met doordachte ontwerpen

Uw project is bij ons in goede handen. Of het nu concept-, basisontwerp of detailengineering betreft, U kunt ook op ons rekenen voor procesinstallaties, HVAC- en ruimtemanagementsystemen, kentekenregistratie en toegangscontrolesystemen. Onze engineers verzorgen volledige systeemontwerpen en haalbaarheidsstudies. We zorgen bovendien voor alle benodigde tekeningen en documenten, die de basis vormen voor de bouw van de installatie. Brede vakkennis garandeert een doordacht technisch en functioneel ontwerp. Onze automatiseringsspecialisten integreren verder de juiste sensoren, regelaars en software. Met onze software richten we uw installatie volledig in naar uw wensen en eisen. Dit doen we zowel voor gebouwen als in de industrie. 

Kunnen we ook voor u wat ontwerp of engineeren? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op

Reversed engineering

Uw installatie volledig benutten. Het werk van een EQUANS-engineer houdt niet op na de bouwfase. We streven naar continue verbetering. Onze engineers onderzoeken bijvoorbeeld of het onderhoud nog beter kan, geven bedieningsinstructies waar nodig, passen in overleg uw apparatuur aan of richten uw systeem opnieuw in. Zo zorgen we ervoor dat uw installatie voortdurend meebeweegt met uw organisatie.

Image

Gegarandeerde kwaliteit

De kwaliteit van uw technische installaties staat bij ons voorop. Daarom ontwerpen onze engineers volgens de eisen en richtlijnen van GMP, FDA, EHEDG, Stoomwezen, AD merkblätter, ASME-BPE TÜV, NNI, ICE en CE-markering en voorschriften van de klant.

Van vele markten thuis

Wij zijn van vele markten thuis. Op onze homepagina vindt u onze dienstverlening in een overzicht. Bekijk daar wat voor u van toepassing is. 

 

Bekijk onze dienstverlening