inspectie monteur

Onderhoud, beheer en services

Vakkundig onderhoud en beheer van uw installaties

Het succes van uw onderneming staat of valt met de continuïteit van uw assets. Maximale betrouwbaarheid en beschikbaarheid tegen zo laag mogelijke kosten.

Met prestatiecontracten en life cycle costing biedt EQUANS kosten- en continuïteitsgaranties voor de totale levensduur van uw machines en installaties. Met predictief onderhoud zijn onze specialisten door metingen en analyses in staat een gedegen onderhoudsplan op te stellen, waarmee storingen en/of falen van installaties wordt voorkomen. Daarnaast kunt u met onze gebruiksvriendelijke apps zelf al veel zaken regelen, waarbij u verzekerd bent van de back-up van onze deskundige medewerkers.

Predictive Maintenance

De beschikbaarheid van uw installaties zijn van essentieel belang voor de productiviteit van uw organisatie. Op het moment dat een installatie onverwacht stil staat, is de kans groot dat dit nadelige consequenties heeft voor uw bedrijfsprocessen. Predictive Maintenance vergroot de beschikbaarheid van installaties en daarmee de productiviteit van uw bedrijf. Doordat we data met zelflerende algoritmes omzetten in informatie, voorspellen we wanneer een installatie dreigt stil te vallen. Zo kunnen we op het juiste moment onderhoud verrichten en de impact van een storing op bedrijfsprocessen verkleinen.

Meer weten over de mogelijkheden bij EQUANS?

Neem hier vrijblijvend contact met ons op

Bewaking en Besturing op Afstand

Heeft u een storing? 

Een storing melden kan via: T: + 31 88 369 29 00. 
We zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week

Van vele markten thuis

Wij zijn van vele markten thuis. Op onze homepagina vindt u onze dienstverlening in een overzicht. Bekijk daar wat voor u van toepassing is. 

 

Bekijk onze dienstverlening