access granted

Infrastructure Services

Smart Digital Operations

Een goede IT-infrastructuur is van vitaal belang voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Hoe zorgt u ervoor dat uw technische infrastructuur betrouwbaar, veilig, beschikbaar en up-to-date is? En schaalbaar om flexibel in te spelen op interne en externe veranderingen? Hoe bewaakt en monitort u de performance en beschermt u data en systemen? Hoe maakt u samenwerken en het delen van informatie mogelijk op kantoor, thuis, onderweg en bij klanten?  

Neem hier contact met ons op!

Betrouwbare infrastructuur

Al meer dan 20 jaar adviseren, implementeren, optimaliseren en beheren wij complexe en geavanceerde IT-infrastructuur van middelgrote en grote bedrijven en instellingen. Vanuit onze technische expertise zorgen wij dat uw infrastructuur op orde is en past bij uw strategie, ambities en gebruikers. Dat doen wij in ons TIER III datacenter en via clouddiensten, zoals IaaS, DRaaS en STaaS. U heeft dan maximale zekerheid zonder grote investeringen in technologie.Daarnaast beheren, onderhouden en optimaliseren wij ook on-premise infrastructuren.

Besparingen en efficiencywinst

Het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw infrastructuur levert besparingen en efficiencywinst op. In de IT-omgeving die steeds complexer en kritischer wordt, zorgen onze gecertificeerde IT-experts dat u altijd up-to-date bent. Onze consultants helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw organisatie. U houdt de regie en wij ontzorgen u waar en hoe u dat wilt. Daarbij kunt u rekenen op de specialistische kennis van onze gecertificeerde IT-experts. Samen zorgen wij dat uw IT infrastructuur doet wat het moet doen, elke dag weer.

Advies, implementatie, optimalisatie en beheer. 

Samenwerking

Betrouwbare verbindingen stroomlijnen samenwerking Vebego, Uniserver en EQUANS.

Lees meer
Samenwerking vebego, uniserver en engie