Datacenter 1920 x 900

IT dienstverlening

Smart Digital Operations

Wij zorgen dat uw IT-infrastructuur en data veilig, beschikbaar en betrouwbaar zijn. Daarmee heeft u de zekerheid dat de continuïteit van uw bedrijfsvoering en dienstverlening is gegarandeerd.  

Over SDO

Het moet werken. Altijd en goed ook. Deze hoge standaard zit in het DNA van ENGIE. Ook IT moet het doen, net als de nutsvoorzieningen waarin ENGIE wereldwijd garant staat voor kwaliteit, efficiency en beschikbaarheid. Wij van ENGIE Smart Digital Operations (SDO) houden van techniek en automatisering. Net als onze installatietechnische collega's van ENGIE Services zetten wij de juiste IT-oplossingen in die werken voor uw mensen, uw klanten en uw business. Conform afspraak en altijd met advies voor de continuïteit van uw IT-omgeving.

Ons team

Het Smart Digital Operations team bestaat uit ervaren consultants en gecertificeerde IT-specialisten die met u en uw organisatie meedenken en kritisch doorvragen om u vooruit te helpen en te ontzorgen. Dit doen we al meer dan tien jaar voor energiebedrijven, ziekenhuizen, (semi-)overheden, industrieën, IT-bedrijven en zakelijke dienstverleners. Achter de beeldschermen, zodat u dag en nacht beschikt over betrouwbare, veilige en up-to-date IT-infrastructuur en data. En dat werkt wel zo prettig en zeker.

Image