Datacenter 1920 x 900

IT dienstverlening

Smart Digital Operations

Wij zorgen dat uw IT-infrastructuur en data veilig, beschikbaar en betrouwbaar zijn. Daarmee heeft u de zekerheid dat de continuïteit van uw bedrijfsvoering en dienstverlening is gegarandeerd.  

Over SDO

Het moet werken. Altijd en goed ook. Deze hoge standaard zit in het DNA van EQUANS. Ook IT moet het doen, net als de nutsvoorzieningen waarin EQUANS wereldwijd garant staat voor kwaliteit, efficiency en beschikbaarheid. Wij van EQUANS Smart Digital Operations (SDO) houden van techniek en automatisering. Net als onze installatietechnische collega's van EQUANS zetten wij de juiste IT-oplossingen in die werken voor uw mensen, uw klanten en uw business. Conform afspraak en altijd met advies voor de continuïteit van uw IT-omgeving.

Ons team

Het Smart Digital Operations team bestaat uit ervaren consultants en gecertificeerde IT-specialisten die met u en uw organisatie meedenken en kritisch doorvragen om u vooruit te helpen en te ontzorgen. Dit doen we al meer dan tien jaar voor energiebedrijven, ziekenhuizen, (semi-)overheden, industrieën, IT-bedrijven en zakelijke dienstverleners. Achter de beeldschermen, zodat u dag en nacht beschikt over betrouwbare, veilige en up-to-date IT-infrastructuur en data. En dat werkt wel zo prettig en zeker.

Image

Onze projecten

kempenhaeghe monitoring

Kempen-haeghe

Kempenhaeghe, expertisecentrum op het gebied van epilepsie en slaap- en ontwikkelingsstoornissen
Voor Kempenhaeghe heeft EQUANS een Security Operations Center opgezet waarmee digitale systemen continu gemonitord worden.  Een slimme investering waardoor het primaire proces minder kwetsbaar is.
Lees meer