hoogspanningslijnen met blauwe lucht

U heeft bij uw netbeheerder een offerte aangevraagd voor een nieuwe elektrische aansluiting of een verzwaring hiervan. Uw netbeheerder heeft u vervolgens geattendeerd dat u voor de dienstverlening ‘achter de aansluiting’ aangewezen bent op een door de netbeheerder erkend bedrijf.

EQUANS kan u bij de realisatie of verzwaring van uw aansluiting helpen door het leveren of verhuren van hoogspanningsapparatuur zoals transformatoren, energieverdelers en transformatorstations.

Stel uw vraag via het onderstaande contactformulier en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Waarom doet uw netbeheerder dit niet zelf?

Uw netbeheerder mag vanuit de wetgever uitsluitend werkzaamheden verrichten die behoren tot haar aansluitplicht, het zogenaamde gereguleerde domein.

Voor alle overige werkzaamheden, zoals de levering en plaatsing van het inkoop- of klantstation met transformator en energieverdelers, mag u zelf bepalen wie u hiervoor contracteert. Om de kwaliteit van deze werkzaamheden te waarborgen, geldt veelal wel de voorwaarde dat u deze werkzaamheden laat uitvoeren door een bedrijf dat door de betreffende netbeheerder is getoetst en erkend.