hoogspanning services montage op locatie
Hoogspanning Services

Hoog- en middenspanning

Een zorgeloze energievoorziening


Veranderende wet- en regelgeving, tekort aan vakkundig technisch personeel, een noodzakelijke uitbreiding, maar ook het voorkomen van ongewenst uitval maken de realisatie- en het in stand houden van een hoog- en middenspanningsinstallatie steeds uitdagender. Helemaal als dit geen onderdeel is van uw primaire proces. Wij bij Hoogspanning Services begrijpen dit. Wij zijn gespecialiseerd in hoogspanningsinstallaties, hebben jarenlange ervaring en ontzorgen u compleet op dit gebied tot een spanningsniveau van 50 kV.

Waarom EQUANS?

Hoogspanning Services is toonaangevend op het gebied van duurzaam beheer en onderhoud van hoogspanningsinstallaties. Daarbij wordt geen enkel compromis gesloten op het gebied van veiligheid en wet- en regelgeving. Immers zijn we het aan onze stand verplicht te zorgen voor de veiligheid van onze klant, onze medewerkers en onze omgeving.  Dit doen wij door inzet van gecertificeerde vaklieden, goed samen te werken, elkaar aan te spreken indien nodig maar ook ondernemerschap te tonen als nieuwe kansen zich voor doen. Wij ervaren (of behandelen) uw installatie als de onze.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op
hoogspanning services montage eemshaven

Toonaangevend, veilig en zonder compromis

Wij van Hoogspanning Services zijn toonaangevend op het gebied van duurzaam beheer en onderhoud van hoogspanningsinstallaties. Daarbij wordt geen enkel compromis gesloten op het gebied van veiligheid en wet- en regelgeving. Immers zijn we het aan onze stand verplicht te zorgen voor de veiligheid van onze klant, onze medewerkers en onze omgeving.

  • Toonaangevend

  • Veilig

  • Zonder compromis

Geschiedenis
Sinds 1990 verzorgen wij al inspecties, onderhoud en schakelwerkzaamheden in de hoogspannings-installaties in de industrie en utiliteit. Ontstaan uit GTI, vervolgens bekend als Cofely en nu als EQUANS. Elke dag werken wij aan verbetering, vanuit onze passie voor onze klanten en techniek. Samen met meer dan 100 collega’s hebben we een landelijke dekkend netwerk, waarmee we industriële, utilitaire en netwerk bedrijven helpen aan een zorgeloze energievoorziening.

Samenwerken?
Er zijn meerdere methodes om een samenwerking vorm te geven met ons. Hieronder een greep uit de mogelijkheden. 

  • Onderhoudscontract

  • Prestatiecontract

  • Maatwerk

  • Op regie