Image

Security

EQUANS Fire Safety & Security kan u volledig ontzorgen op het gebied van alle security vraagstukken

Beveiliging vraagt om evenwicht tussen risico’s aan de ene kant en maatregelen aan de andere kant. Wat moet er worden beveiligd en waartegen? Gaat het om diefstal van goederen of informatie, veiligheid van personen of imagoschade? Op basis van kansen, effecten, kwetsbaarheden en scenario’s worden maatregelen geselecteerd. Het is de kunst om alle beveiligingsmaatregelen, zowel organisatorisch, bouwkundig als elektronisch, optimaal op elkaar af te stemmen.

Bekijk onze brochure

Integrale oplossing

Onze specialisten van Fire Safety & Security helpen u graag hierbij. Wij zijn BORG Gecertificeerd voor het ontwerpen, aanleggen en beheren van beveiligingssystemen. Door onze brede blik op veiligheid bieden wij u een integrale oplossing. Met de juiste samenhang tussen de verschillende beveiligingssystemen en met de juiste mix van bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen.

Onze oplossingen

  • Security management systemen

  • Inbraakdetectie

  • Cameratoezicht

  • Toegangscontrole

Fire Safety & Security ondersteunt uw organisatie niet alleen met integrale veiligheidsoplossingen, maar ook bij het brandveilig maken en houden van uw pand

Image

Neem contact met ons op

Wilt u ook volledig ontzorgd worden op het gebied van alle security vraagstukken? Neem dan contact met ons.

Contact