Image

Fire Safety

EQUANS Fire Safety & Security kan u volledig ontzorgen op het gebied van brandveiligheid

Op het gebied van brandveiligheid is er in Nederland vrij strikte wet- en regelgeving. Vaak wordt de focus gelegd op één van de onderdelen van de complete brandveiligheid. Men kijkt bijvoorbeeld naar een brandmeldinstallatie als een op zich staande installatie in plaats van naar de samenhang tussen verschillende systemen. Of is er teveel focus op de installatietechniek en (te) weinig aandacht voor bouwkundige of organisatorische zaken.

Integrale oplossing

Onze experts van Fire Safety & Security hebben juist een brede blik op brandveiligheid en bieden u hierdoor een integrale oplossing. Wij zijn gecertificeerd voor het ontwerpen, aanleggen en beheren van:  

  • Blussing (sprinkler- of blusgasinstallaties)

  • Brandmeldinstallaties

  • Alarmontruimingsinstallaties

Innovatief in brandveiligheid

Ondanks de vrij strikte normering staat de ontwikkeling op vlak van brandveiligheid niet stil. EQUANS werkt als merkonafhankelijke integrator met een aantal zeer innovatieve leveranciers. Maar ook de wijze waarop wij onze dienstverlening vormgeven verandert doorlopend. Denk aan maatwerk in onderhoud door te werken op afstand of op basis van gegevens te voorspellen wanneer een onderdeel vervangen moet worden.

Bekijk onze brochure

Over ons

Fire Safety & Security ondersteunt uw organisatie niet alleen met integrale oplossingen op het gebied van brandveiligheid, maar ook voor allerlei security vraagstukken

Image

Neem contact met ons op

Wilt u volledig ontzorgd worden op het gebied van brandveiligheid? Of bent u benieuwd wat EQUANS voor u kan betekenen? Kom direct met ons in contact. 

Contact