equans header

Maak kennis met EQUANS

Marktleider in technische dienstverlening  

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland


Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpt EQUANS opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheden. Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpt het bedrijf haar klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staat ze hen bij in de drie transities van deze tijd: op het gebied van energie, digitaal en industrieel. 

 

Wij zijn EQUANS

Wij zijn EQUANS, internationaal marktleider in technische dienstverlening. Wereldwijd zetten 74.000 medewerkers zich dagelijks in om onze klanten te voorzien van de meest innovatieve en duurzame technische oplossingen. Ons doel is klanten te helpen bij de drie grote transities van nu: de energietransitie, de industriële transitie en de digitale transitie. 

EQUANS

EQUANS, internationaal marktleider in technische dienstverlening

Onze naam zegt het al: EQUANS (EQUation en ANSwers) biedt antwoord op de complexe uitdagingen waar onze klanten voor staan. Zij kunnen daarbij vertrouwen op onze expertise in technische dienstverlening. We hebben alles in huis om onze klanten optimaal te ontzorgen. Van advies, ontwerp, installatie, realisatie, onderhoud en beheer tot financiering.  

EQUANS biedt integrale oplossingen en diensten, passend bij de behoeftes van onze klanten. We staan hen bij in diverse sectoren en bieden daarbij innovatieve oplossingen voor utiliteit, industrie en infrastructuur. Zo helpen we bijvoorbeeld ziekenhuizen aan een gezonde, veilige en hightech omgeving. Zij kunnen op deze manier de beste zorg verlenen aan hun patiënten. Ook verzorgen we het langetermijnonderhoud en beheer bij grote hightech- en industriële bedrijven, zodat hun processen altijd door kunnen gaan. En we werken met innovatieve laadinfrastructuren voortdurend aan de doorontwikkeling van duurzame mobiliteit.  

Dit alles doen wij dankzij onze 5.500 experts, die in Nederland iedere dag weer klaarstaan om klanten te helpen met innovatieve en duurzame technische oplossingen. Vandaag, morgen en in de toekomst. Op weg naar een efficiënte, veilige en verbonden wereld. Samen maken we het mogelijk: EQUANS, Empowering Transitions. 

 
Ontdek EQUANS in Nederland

EQUANS Groep

Ons management

han blokland

Management

Han Blokland

Chief Executive Officer

marleen prins

Management

Marleen Prins

Chief Operations Officer

peter smeets

Management

Peter Smeets

Chief Commercial Officer

michiel van zijl

Management

Michiel van Zijl

General Counsel

stephanie kessen

Management

Stéphanie Kessen

Chief Human Resources Officer

mike van der weerd

Management

Mike van der Weerd

Chief Financial Officer

Werken bij ENGIE

Kom ook werken bij EQUANS

EQUANS is internationaal marktleider in technische dienstverlening. Ons doel is klanten te helpen bij de drie grote transities van nu: de energietransitie, de industriële transitie en de digitale transitie. Samen met onze 74.000 collega’s wereldwijd maken we dit mogelijk: EQUANS, Empowering Transitions.

In Nederland werken wij dagelijks met 5.500 experts aan innovatieve en duurzame technische oplossingen voor overheden en bedrijven. Iets voor jou? Ontdek welk vacatures wij open hebben staan en kom ook werken bij EQUANS.

Ontdek onze vacatures