EngieSmartFactoryControlRoom

Smart Factory

Optimaliseer uw productieproces met de Smart Factory

Een maximaal geoptimaliseerd productieproces geeft u een voorsprong op uw concurrent. Met onze Smart Factory richten wij uw productieprocessen zo duurzaam, energiezuinig en efficiënt mogelijk in. Met ruimte voor flexibiliteit en de garantie van kwalitatief hoogwaardige productie.


De Smart Factory is het antwoord op de huidige, uitdagende ontwikkelingen in de markt. Door internationale concurrentie en stijgende grondstof- en energieprijzen staan marges onder druk. Daarnaast wordt beheersing van kwaliteit en kosten door een toenemende vraag naar flexibiliteit een steeds grotere uitdaging. De behoefte om de vinger aan de pols te houden neemt toe. Het realtime monitoren van het productieproces en generen van managementrapportages wordt dan ook steeds belangrijker. 

Wilt u weten welk voordeel u kunt behalen dankzij onze Smart Factory-technologie of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op via onderstaande button.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
  • Inzicht in het productieproces: Het hele productieproces en alle procedures worden op maat ingericht op basis van de ISA 88 en ISA 95. Met KPI-managementdashboards en BI-tooling heeft u grip op uw data, product en productiemiddelen.

  • Optimale kwaliteit: Door geïntegreerde kwaliteitsmetingen, contaminatiecontrole op artikel en nutritioneel niveau en volledige tracking & tracing.

  • Energie-optimalisatie: Door efficiëntere inzet van machines en door ingebouwde optimalisatie tool.

  • Webbased SCADA, realtime trending, documentbeheer en MES functies volledig geïntegreerd.

  • Geïntegreerd met uw kantoor: Door het koppelen van ERP-systemen aan de productievloer realiseren wij een fabriek met zo min mogelijk fouten en papiergebruik.

  • Inclusief complete ontwikkelomgeving: Hierdoor zijn kleine wijzigingen door eigen personeel mogelijk.

  • Optimaal ingericht: Door analyse van uw fabriek en de productiedata en advies over haalbare verbetermogelijkheden.

  • Maatwerk: Ieder bedrijf en iedere productie is anders en kent daarom andere eisen en wensen.