Image

Smart Industry

Automatiseringsoplossingen voor de industrie van de toekomst.

In de industrie ligt de focus vooral op betrouwbaarheid en veiligheid. De laatste jaren zien wij dat er steeds meer aandacht komt voor digitalisering. Smart industry of industry 4.0 zijn termen die hieraan gekoppeld worden. Een breed begrip en elk industrieel bedrijf geeft hier op zijn eigen vorm aan.

Wij hebben diverse standaardoplossingen voor de industrie, maar kijken ook vooral samen met u naar uw bedrijf en de mogelijkheden die er zijn voor automatisering en digitalisering. Bekijk op deze pagina wat EQUANS voor u kan betekenen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Onze projecten

Onze experts werken dagelijks aan automatiseringsoplossingen voor de industrie voor een breed scala aan opdrachtgevers, van de voedingsmiddelenindustrie tot warmtenetten. Van het implementeren van energiemonitoring tot het flexibel inzetten van ruimtes tot het uitvoeren van predictief onderhoud, u kunt daarvoor bij ons terecht.
Bic Campus

Industries Campus

BIC Campus

De BIC Campus is een unieke locatie waar onderwijs en het bedrijfsleven samenkomen. De Campus is door EQUANS gerealiseerd en in beheer. Ook alle automatisering in dit gloednieuwe gebouw is gerealiseerd en in beheer door EQUANS. 

chemische plant

Industrie

Vlisco

In de afgelopen jaren hebben we diverse automatiseringsprojecten en industry 4.0 toepassingen geimplementeerd bij Vlisco. Van omzetting van de gelijkstroom naar moderne frequentiegeregelde systemen tot het terugbrengen van 200 Scada stations tot 11 ESX servers.

kaas royal bel leerdammer

Industrie

BEL Leerdammer

Realisatie van een nieuw logistiek centrum voor de distributie en opslag van kaas.

energiecentrale BIC campus

Onze experts

Met 150 experts werken we dagelijks voor klanten in de industrie. In de feed, voedselverwerkende industrie, chemie, water, maar ook in de pharmaceutische industrie.

  • Slimmer

  • Robuuster

  • Duurzamer

Meer weten?

Kunnen we ook wat voor u betekenen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met één van onze experts.

Neem vrijblijvend contact op