healthcare digitalisering in de zorg

Smart Hospital

Het digitale ziekenhuis, hoe ziet dat eruit?

De zorg verandert continue. Meer en meer ontstaat er de verbinding tussen de zorg in het ziekenhuis en de zorg in de thuisomgeving. Steeds sneller worden patiënten naar huis gestuurd en neemt de druk op de thuissituatie toe en de controle vanuit het ziekenhuis af. 

Naast de veranderde zorg komt er steeds complexere apparatuur het ziekenhuis binnen en wordt de alarmmoeheid van de medewerkers in de zorg steeds erger. Het wordt steeds belangrijker om de techniek en het zorgproces op de juiste manier met elkaar te verbinden.

 

Voor Automation is het optimaliseren van de primaire zorg het uitgangspunt. Zet de technieken zo in, dat ze ondersteunend zijn aan het zorgproces. Hiermee halen we het optimale uit de techniek en het gebouw met focus op veilige zorg en duurzaamheid. Ontdek meer over de dienstverlening op deze pagina of kom in contact.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Smart hospital

Betere, efficiëntere en financieel voordeligere zorg, door met datagedreven oplossingen het gebouwbeheer en (zorg)processen te optimaliseren, waarbij de klant wordt ontzorgd op weg naar een slim en toekomstbestendig gebouw.

Ontdek in onze infographic hoe dit er in de praktijk eruit kan zien.

 

Download de infographic
infographic smart hospital

Onze oplossingen

Het platform IQ messenger

Steeds meer apparaten in ziekenhuizen hebben alarmeringsmogelijkheden en staan in verbinding met andere systemen. De kunst is om de meldingen waardevol te laten zijn voor het primaire proces. Voor veel zorginstellingen is dit nog een uitdaging. Vanuit EQUANS hebben we ervaring met het platform IQ Messenger dat de gebruiker in staat stelt om de techniek ondergeschikt te maken aan het primaire proces.

Risicobeheerstool van Mendix

De risicobeheerstool biedt alle betrokkenen een snelle en uniforme manier om de organisatie voor risicobeheersing te beheren. Dit kan voor ad-hoc werkzaamheden, kleine klussen en projecten. 

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van EQUANS of in contact komen? 

Neem vrijblijvend contact op