digitalisernig

EQUANS Automation realiseert slimme, robuuste en duurzame oplossingen voor aansturing, besturing en inzicht in de performance in gebouwen, infra en de industrie. Wij geloven daarbij in een integrale werkwijze: als alles in samenhang wordt aangepakt, levert dat het meeste op. Steeds meer nemen wij installaties en productielijnen over van klanten, waarbij we gegarandeerde beschikbaarheid en betrouwbaarheid-as-a-Service leveren.

Verbeterpotentieel
U haalt met EQUANS Automation een enorm verbeterpotentieel in huis. Ons team van meer dan 200 ervaren software engineers, engineers, techneuten en consultants bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt, test, realiseert en optimaliseert integrale automation oplossingen & toepassingen.

Kom vrijblijvend in contact met één van onze consultants

Onze dienstverlening

We werken al jaren succesvol voor infra, mobiliteit, food, farma, agro, ziekenhuizen, industrie, energiebedrijven, gebouwen en kantoren en specialistische markten, zoals meng- en diervoederindustrie, de visverwerking en waterschappen. In onze dienstverlening maken we onderscheid in 4 deelgebieden:
Image

Standaard & Maatwerk

EQUANS Automation heeft eigen bewezen gestandaardiseerde oplossingen, zoals Smart Building, Smart Factory, Smart Hospital en Smart Infra. Daarnaast ontwikkelen, testen en maken wij als u dat nodig heeft ook maatwerkoplossingen voor uw proces of technische installaties.

  • Slimmer

  • Robuuster

  • Duurzamer

Innovatie voor een gezonde, veilige en duurzame samenleving

Als lerende organisatie halen we de techniek van morgen in huis door nauw samen te werken met kennisinstituten, universiteiten en hogescholen. Deze onderzoekers en wetenschappers staan aan de wieg van technische en digitale innovaties die ons helpen met de uitdagende opgave voor een gezonde, veilige en duurzame samenleving.

Digitalisering in de zorg om kwaliteit van de patiëntenzorg te verbeteren

Contact?

Meer weten over de mogelijkheden bij EQUANS? Of heeft u vragen over een specifieke oplossing? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op met EQUANS