digitalisernig
Automation

ENGIE Automation: slimmer, robuuster en duurzamer

ENGIE Automation realiseert slimme, robuuste en duurzame oplossingen voor aansturing, besturing en inzicht in de performance in gebouwen, infra en de industrie. Wij geloven daarbij in een integrale werkwijze: als je alles in samenhang aanpakt, levert dat het meeste op. Steeds meer nemen wij installaties en productielijnen over van klanten, waarbij we gegarandeerde beschikbaarheid en betrouwbaarheid-as-a-Service leveren.

Verbeterpotentieel
U haalt met ENGIE Automation een enorm verbeterpotentieel in huis. Ons team van meer dan 200 ervaren software engineers, engineers, techneuten en consultants bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt, test, realiseert en optimaliseert integrale automation oplossingen & toepassingen.

Kom vrijblijvend in contact met één van onze consultants

Onze dienstverlening

We doen dit al jaren succesvol voor infra, mobiliteit, food, farma, agro, ziekenhuizen, industrie, energiebedrijven, gebouwen en kantoren en specialistische markten, zoals meng- en diervoederindustrie, de visverwerking en waterschappen.
Image

Standaard & Maatwerk

ENGIE Automation heeft eigen bewezen gestandaardiseerde oplossingen, zoals Smart Building, Smart Factory, Smart Hospital en Smart Infra. Daarnaast ontwikkelen, testen en maken wij als u dat nodig heeft ook maatwerkoplossingen voor uw proces of technische installaties.

  • Slimmer

  • Robuuster

  • Duurzamer

Innovatie voor gezonde, veilige en duurzame samenleving

Als lerende organisatie halen we de techniek van morgen in huis door nauw samen te werken met kennisinstituten, universiteiten en hogescholen. Deze onderzoekers en wetenschappers staan aan de wieg van technische en digitale innovaties die ons helpen met de uitdagende opgave voor een gezonde, veilige en duurzame samenleving.

Digitalisering in de zorg om kwaliteit van de patiëntenzorg te verbeteren

Onze referenties

Virtual bridge

ENGIE biedt bedrijven en organisaties in de industriële automatisering een efficiënte totaaloplossing voor de bediening van tunnels, sluizen en bruggen. Waar er voorheen vijftien tot twintig computers of servers nodig waren voor de bediening van kunstwerken, kan dit dankzij Virtual Bridge worden teruggebracht tot slechts drie servers. Dit levert onder meer een enorme kostenbesparing en een lager storingspercentage op.

Het digitale kantoor van de toekomst

Voor klant x hebben we haar nieuwe kantoor volledig gedigitaliseerd. De gebruiker van dit gebouw kan nu realtime zien welke werkplekken vrij zijn, waar nog mogelijke vergaderruimtes zijn, maar kan ook eenvoudig via een app de temperatuur regelen van de ruimte. Zelfs de schoonmaak kan nu aan het eind van de dag zien welke ruimtes wel en niet gebruikt zijn. Erg efficiënt en milieuvriendelijk!

Contact?

Meer weten over de mogelijkheden bij ENGIE? Of heeft u vragen over een specifieke oplossing? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.