Marco inspecteert leiding

Apparatenbouw en prefabricage

Experts in lastechniek en metaalbewerking voor industriële toepassingen

Van nikkel tot titanium

Binnen ENGIE beschikken we over de kwalificaties en certificeringen om met een breed scala aan metaalsoorten te werken.  Voor industriële klanten maken wij diverse industriële procesequipment vanuit onze shops in Nederland. 

Een oplossingsgerichte mentaliteit, deskundigheid en maatwerk staan garant voor een uniek apparaat dat direct ingezet kan worden in uw productieproces. Deze eigenschappen komen ook goed van pas bij het repareren en onderhouden van uw equipment op locatie. ENGIE heeft ruim 50 jaar ervaring in het ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden van industriële apparaten, skidbouw en leidingsystemen in de industrie.

  • Exotische materialen

  • Tailormade equipment

  • Gecertificeerd en gekwalificeerd

Producten en diensten

Voor een breed scala aan opdrachtgevers hebben wij in de afgelopen jaren ervaring op gedaan. Wij ontwerpen en fabriceren vanuit de eigen productielocaties onder meer specialistische drukvaten, zoals separators, tanken, kolommen, warmtewisselaars, reactoren en proces skids. Hetgeen wat wij bouwen beperkt zich niet tot deze opsomming, heeft u een specifieke wens dan kunt u ook bij ons terecht.
Contact over de mogelijkheden?
warmtewisselaar BioMCN

Gekwalificeerd en gecertificeerd 

Voor het ontwerp en de bouw van industriële proces equipment gelden strenge eisen. Wij zijn PED, ISO 9001, ISO 14001, TUV, VCA**, VCA-P en TUV HP 0 gecertificeerd. Onze gekwalificeerde lassers en lasmethode kwalificaties worden geborgd naar EN, ASME en PD5500. Verder hebben wij ruime ervaring in ontwerpcodes, zoals EN-13445, RToD, ASME VIII div. 1, AD-2000 en PD-5500. Zo bent u altijd verzekerd van een werkende en gecertificeerde installatie in uw proces.