Veiligheid
Healthcare

Werken aan veilige patiëntenzorg 

Veilige zorg voor iedereen

Specialistisch en goed onderhoud is cruciaal om veiligheid te garanderen. Onze experts helpen u bij het opstellen van een gedegen - toekomstbestendig - onderhoudsplan voor een veilig ziekenhuis en voeren dit specialistisch onderhoud voor u uit. Op deze manier voldoet uw zorginstelling altijd aan de laatste eisen en ontvangt uw ziekenhuis de kwaliteitskeurmerken die daarbij horen.

Bekijk onze oplossingen voor de zorg

Voordelen van integrale aanpak

Om onze garanties waar te maken, zetten wij in op een integrale aanpak, waarin we alle factoren meenemen die van invloed zijn op de veiligheid van uw ziekenhuis. We starten met een analyse van uw huidige situatie en maken op basis daarvan een maatwerk plan van aanpak. Vervolgens inspecteren onze experts uw zorginstelling op essentiële, invloedrijke onderdelen. Denk aan de leeftijd van de verschillende ziekenhuiskamers: vanzelfsprekend vraagt een tien jaar oude operatiekamer om een ander onderhoudsplan dan een gloednieuwe. Maar ook de luchtkwaliteit, het licht, technische installaties en brandveiligheid nemen we op in ons plan voor een veilig ziekenhuis. U ontvangt een op maat gemaakt onderhoudsplan voor een veilig ziekenhuis of specifieker voor uw OK (OK OKé).

Envida bespaart op energie-rekening

In zorgcentrum La Valence hebben we na analyse laten zien dat er 25% te besparen viel op de energierekening wanneer warmte- afgiftesystemen beter op elkaar zouden zijn afgestemd. Deze verbeteringen hebben we als EQUANS inmiddels doorgevoerd. Met als resultaat een besparing van 25% op de energiekosten.

Lees meer
ENGIE & Envida: ENGIE brengt energie- rekening woon-zorgcentrum Envida fors omlaag