Isala ziekenhuis Meppel

De techniek achter het eerste all-electric ziekenhuis

Krijg inzicht tijdens de online kennissessie in de keuze voor een duurzaam gebouw, de benodigde technologie en comfort voor de gebruiker van dit nieuwe ziekenhuis in Meppel.

Aanmelden?

Online kennissessie Isala

Op dit moment wordt in Meppel het eerste all-electric ziekenhuis van Nederland gebouwd. Een mooi en actueel voorbeeld van verduurzaming in de zorg. Maar hoe komt dit tot stand? Om een gasloos ziekenhuis te realiseren is er technisch en organisatorisch veel nodig.

Tijdens de online kennissessie legt Isala de keuze voor het duurzame ontwerp uit en geven we inzicht in de benodigde techniek om de CO2 footprint van het ziekenhuis te verlagen. Ook gaan we in op het belang van comfort voor de eindgebruiker. 

Wanneer?

  • Datum: Donderdag 23 september
  • Tijd: 15.30 - 17.00 uur

Kortom, een uniek kijkje achter de ‘technische’ schermen van de realisatie van Isala Meppel. Bent u er ook bij?

Aanmelden voor de kennissessie

Wat kunt u verwachten?

Het programma van 23 september bestaat uit drie onderdelen. Ontdek hieronder onze sprekers en de inhoud van hun presentatie.

Visie van Isala door Alex van Reeuwijk

“Bij de realisatie van het nieuwe ziekenhuis stond ‘Total Cost of Ownership’ voorop.” Tijdens de sessie legt hij uit hoe Isala is gekomen tot de keuze voor een all-electric ziekenhuis.

Technisch concept door Aaldert Bodde

Een compleet gasloos ziekenhuis vraagt om een een slim en uniek technisch concept. Aaldert Bodde, energieconsultant van ENGIE, neemt u mee in technologische toepassingen die nodig zijn voor het behalen van de duurzame doelstellingen van het ziekenhuis.

Comfort voor de gebruiker door Mariska de Groot

Mariska vertelt over de uitdagingen bij de halvering van het aantal m2’s en de integratie van twee ziekenhuizen. Het maken van een toekomstvast ontwerp samen met gebruikers en het aanpassen van de werk- en zorgprocessen komen hierbij aan bod.

Isala schets

Meld u nu aan

Geïnteresseerd? Meld u eenvoudig aan via onderstaand formulier. Deelname is geheel gratis. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging. Voorafgaand aan de kennissessie ontvangt u een e-mail met daarin de link naar de online omgeving.  

Aanmelden