ziekenhuis omgeving healthcare
Healthcare

Een maximaal beschikbare en veilige OK is van levensbelang

Over OK Oké

Specialistisch, goed onderhoud is cruciaal om die veiligheid en beschikbaarheid te kunnen garanderen. Onze experts helpen u bij het opstellen van een gedegen onderhoudsplan voor een veilige OK en voeren dit specialistisch onderhoud voor u uit. We zorgen voor een toekomstbestendig onderhoudsplan van uw OK. Zo voldoet u altijd aan de laatste eisen. De ‘veilige status’ die u hiermee verkrijgt, wordt bezegeld met het keurmerk ‘OK Oké’, dat door kwaliteitsbedrijf Kiwa is geverifieerd.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voordelen

  • OK Oké is een integrale aanpak voor het onderhoud van uw operatiekamers en het creëren van een veilige OK. We zetten de voordelen van onze integrale aanpak voor u op rij:

  • Betrouwbare, veilige OK: Een gegarandeerd betrouwbare, veilige OK, doordat we werken volgens de meest recente, internationale normen en wetten op het gebied van GMP (Good Manufacturing Practices), veiligheid, documentatie en validatie.

  • Real-time inzicht in technische status: het web-based managementsysteem maakt de technische staat van uw OK in één oogopslag inzichtelijk.

  • Betere onderhoudsplanning: dankzij een goede planning, heeft u meer controle over de beschikbaarheid van uw veilige OK, voorkomt u onaangename verrassingen, heeft u een totaaloverzicht en kunt u makkelijker prioriteiten stellen.

  • Hogere beschikbaarheid: Uw OK is vaker beschikbaar, omdat onderhoud beter is gepland voorkomt u onnodig verlies in bezettingsgraad.

Flexibel en vertrouwd: Al lange tijd is EQUANS een bekend gezicht in de zorg. We zijn zogezegd ‘gepokt en gemazeld’. Die ervaring heeft ons geleerd dat flexibel meebewegen en inspelen op snel veranderende behoeften en wensen essentieel is. We zijn gewend snel te schakelen en beschikken over up-to-date kennis van ontwikkelingen die ook voor het creëren van uw OK interessant kunnen zijn.

Veilige OK dankzij geïntegreerde aanpak

Om onze garanties waar te maken, zetten wij in op een integrale aanpak, waarin we alle factoren meenemen die van invloed zijn op de veiligheid van uw OK. We starten met een analyse van uw huidige situatie en maken op basis daarvan een maatwerk plan van aanpak. Vervolgens inspecteren onze experts uw OK op essentiële, invloedrijke onderdelen. Denk aan de leeftijd van uw OK: vanzelfsprekend vraagt een tien jaar oude OK om een ander onderhoudsplan dan een gloednieuwe operatiekamer. Maar ook de luchtkwaliteit, het licht, technische installaties en brandveiligheid nemen we op in ons plan voor een veilige OK. Zo inspecteren wij uw OK op twaalf punten en ontvangt u een op maat gemaakt onderhoudsplan voor een veilige OK.

Aanbevelingen voor een veilige OK

Uit de inspectie van deze punten volgt een interventieplan met concrete adviezen en aanbevelingen voor een veilige OK. In overleg met u voeren wij deze uit en desgewenst nemen we het beheer van uw OK voor onze rekening. Vanzelfsprekend kunnen wij ook adviseren op het gebied van kostenmanagement. Door het volledige traject bij ons te beleggen bent u verzekerd van een veilige OK die voldoet aan alle regels en richtlijnen. Zo kunt u zich volledig concentreren op de zorg voor uw patiënten.