healthcare zuster aan bed patient
Healthcare

Met techniek de zorg beter maken

Hoe houdt EQUANS patiëntenzorg, veiligheid en kwaliteit in balans? 

Patiënten in uw ziekenhuis of zorgorganisatie rekenen op toegewijde zorg, kwaliteit en veiligheid. Dag en nacht. 24/7. Uw zorgprofessionals staan voor ze klaar, maar de wereld om ons heen – inclusief uw werkveld - verandert en de toenemende zorgvraag gaat gepaard met uitdagingen om zorg betaalbaar te houden. De roep om duurzaamheid klinkt steeds luider en de noodzaak om te veranderen en innoveren in uw ziekenhuis is groot. De zorgsector staat internationaal bekend om haar flexibiliteit – nu meer dan ooit. Uw belangrijkste doel blijft om patiënten iedere dag kwalitatieve en veilige zorg te verlenen. En wij als EQUANS helpen hierbij met de juiste techniek.

Technologie in de zorg

EQUANS helpt de kwaliteit van uw dienstverlening binnen uw zorginstelling en bij zorg op afstand beter te maken. Op het gebied van nieuwbouw, renovatie, beheer en onderhoud. Van advies en ontwerp tot realisatie van installaties en inspectie.

Meer weten over de mogelijkheden van EQUANS in de zorg of een concrete vraag? Neem vrijblijvend contact op met onze experts.

Neem hier vrijblijvend contact op

Onze projecten

Wij werken aan verschillende projecten voor zorginstellingen. Bent u benieuwd hiernaar? Wij vertellen u er graag meer over. 

Ontdek meer
Image
ziekenhuis omgeving healthcare

Ons verhaal

De zorgsector verandert. Maar belangrijke behoeftes, zoals patiëntveiligheid, continuïteit en kwaliteit, blijven. In het nationale - én internationale - zorgdebat zoekt men naar antwoorden op vragen als: hoe garanderen we continue bedrijfsvoering op het hoogste niveau? Hoe blijven we voorop lopen op het gebied van nieuwe technologische ontwikkelingen? Wat zijn duurzame oplossingen om intelligente infrastructuren voor ons te laten werken?

Ontdek onze visie op duurzame zorg

Veiligheid, duurzaamheid en digitalisering

U staat voor de uitdaging om patiëntenzorg, veiligheid én kwaliteit van de zorg in evenwicht te houden met risicobeheer, verwachtingen van het personeel en grote budgettaire beperkingen. EQUANS vertrouwt op haar brede expertise en biedt zorginstellingen een compleet dienstenpakket, waarbij economische en duurzame prestaties worden gecombineerd met comfort en veiligheid voor patiënten en personeel. Maar we willen nog verder gaan: door mee te bouwen aan de oplossingen van de toekomst.

Oplossingen voor de zorg

EQUANS biedt verschillende oplossingen voor de zorg van de toekomst. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw zorginstelling voldoet aan de doelstellingen van het Klimaatakkoord of dat er een legionella-beheersplan wordt opgesteld. Ook kunnen onze experts u helpen bij een toekomstbestendig onderhoudsplan van uw OK of bij het ontwikkelen van een geïntegreerde aanpak om op risico's, kosten en prestaties van assets te sturen. Op IT-gebied zorgen wij ervoor dat uw IT-infrastructuur en data veilig, beschikbaar en betrouwbaar zijn.

Ontdek meer
Image