healthcare zuster aan bed patient
Healthcare

Met techniek de zorg beter maken

Hoe houdt ENGIE patiëntenzorg, veiligheid en kwaliteit in balans? 

Patiënten in uw ziekenhuis of zorgorganisatie rekenen op toegewijde zorg, kwaliteit en veiligheid. Dag en nacht. 24/7. Uw zorgprofessionals staan voor ze klaar, maar de wereld om ons heen – inclusief uw werkveld - verandert en de toenemende zorgvraag gaat gepaard met uitdagingen om zorg betaalbaar te houden. De roep om duurzaamheid klinkt steeds luider en de noodzaak om te veranderen en innoveren in uw ziekenhuis is groot. De zorgsector staat internationaal bekend om haar flexibiliteit – nu meer dan ooit. Uw belangrijkste doel blijft om patiënten iedere dag kwalitatieve en veilige zorg te verlenen. En wij als ENGIE helpen hierbij met de juiste techniek.

Technologie in de zorg

ENGIE helpt de kwaliteit van uw dienstverlening binnen uw zorginstelling en bij zorg op afstand beter te maken. Op het gebied van nieuwbouw, renovatie, beheer en onderhoud. Van advies en ontwerp tot realisatie van installaties en inspectie.

Meer weten over de mogelijkkheden van ENGIE in de zorg of een concrete vraag? Neem vrijblijvend contact op met onze experts.

Neem hier vrijblijvend contact op

Wij werken o.a. voor: 

ENGIE maakt voor Tjongerschans en Meriant toekomstgerichte ouderenzorg mogelijk

Tjongerschans en Meriant

Toekomstgerichte ouderenzorg
ENGIE ondersteunt op het gebied van duurzame energievoorziening, verlichting, innovatieve domotica en temperatuurregeling op maat
Lees de hele referentie
 Met de nieuwbouw van het ziekenhuis in Meppel kunnen inwoners uit de wijde omgeving straks voor ziekenhuiszorg terecht in een van de modernste ziekenhuizen van Nederland.

Isala Ziekenhuis in Meppel

Eerste all-electric ziekenhuis
Patiënten van het Isala ziekenhuis in Meppel krijgen zorg aangeboden in een van de modernste zorgomgevingen van Nederland.
Lees de hele referentie
Sante Partners krijgt energielabel A voor hoofdkantoor

Santé Partners in Tiel

Energielabel A voor hoofdkantoor
Deze zorglocatie is uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen: daarmee krijgt het hoofdkantoor energielabel A toegekend.
Lees de hele referentie
ziekenhuis omgeving healthcare

Ons verhaal

De zorgsector verandert. Maar belangrijke behoeftes, zoals patiëntveiligheid, continuïteit en kwaliteit, blijven. In het nationale - én internationale - zorgdebat zoekt men naar antwoorden op vragen als: hoe garanderen we continue bedrijfsvoering op het hoogste niveau? Hoe blijven we voorop lopen op het gebied van nieuwe technologische ontwikkelingen? Wat zijn duurzame oplossingen om intelligente infrastructuren voor ons te laten werken?

Ontdek onze visie op duurzame zorg

Veiligheid, duurzaamheid en digitalisering

U staat voor de uitdaging om patiëntenzorg, veiligheid én kwaliteit van de zorg in evenwicht te houden met risicobeheer, verwachtingen van het personeel en grote budgettaire beperkingen. ENGIE vertrouwt op haar brede expertise en biedt zorginstellingen een compleet dienstenpakket, waarbij economische en duurzame prestaties worden gecombineerd met comfort en veiligheid voor patiënten en personeel. Maar we willen nog verder gaan: door mee te bouwen aan de oplossingen van de toekomst.