header
Whitepaper

Duurzame alternatieven voor gasgestookt stoom

Ontdek in onze whitepaper de duurzame alternatieven voor gasgestookt stoom.

Download de whitepaper

Lees alles in onze whitepaper

Stoom is een veel toegepaste warmtedrager in allerlei processen in de voedselverwerkende industrie en andere sectoren. Vaak wordt die stoom geproduceerd met een verouderde aardgasgestookte stoomketel die je op termijn moet vervangen.

Tegelijkertijd sta je voor andere uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan de overheid die in de toekomst de gaskraan dichtdraait of de maatschappelijke druk om het productieproces te verduurzamen.Stoom genereren móet dus anders. Maar wat zijn de alternatieven? En welke oplossing past het beste bij jouw bedrijf?  

Wij hebben dit onderzocht en de alternatieven op rij gezet. Ontdek het in de Whitepaper.

Download de whitepaper

Food & Beverage

Hoe lost u als voedselproducent uw duurzaamheidsvraagstukken op? Op welke manier garandeert u procesefficiëntie in de toekomst? In welke mate speelt digitalisering een rol in uw bedrijfsvoering: nu én over twintig jaar? U bouwt als ketendeelnemer aan de toekomst van ons voedselsysteem. ENGIE denkt graag mee over de technologische veranderingen die daarmee gepaard gaan!

Visie van ENGIE op Food & Beverage