Food & beverage: waar staan we voor bij ENGIE Services?
Food, Beverage & Agro

Techniek onmisbaar voor Food, Beverage & Agro

Samen bouwen aan het voedselsysteem van de toekomst

Techniek is van toegevoegde waarde

Hoe lost u als voedselproducent uw duurzaamheidsvraagstukken op? Op welke manier garandeert u procesefficiëntie in de toekomst? In welke mate speelt digitalisering een rol in uw bedrijfsvoering: nu én over twintig jaar? U bouwt als ketendeelnemer aan de toekomst van ons voedselsysteem. EQUANS denkt graag mee over de technologische veranderingen die daarmee gepaard gaan!

Voor ieder bedrijf is het duurzaamheidsvraagstuk anders. Denk aan het reduceren van uw gasverbruik, het stimuleren van data-gedreven besluitvorming binnen uw organisatie of monitoring van uw energieprestatie. Samen gaan we op zoek naar antwoorden op bovenstaande vragen: we helpen u om nieuwe inzichten om te zetten in concrete projectplannen.

Eén ding is zeker: verduurzaming is noodzakelijk om de wereld waarin we leven én werken toekomstbestendiger te maken. Data, digitalisering en techniek vormen de oplossing voor de uitdagingen waar u dagelijks mee te maken heeft.

Lees meer over onze dienstverlening
Image

Ons verhaal

Hoe ziet de toekomst van ons voedselsysteem eruit? Maatschappelijke ontwikkelingen - zoals vergrijzing, de dringende vraag naar gezonde en duurzame voeding en de groeiende wereldbevolking – oefenen een steeds grotere druk op het voedselsysteem van de toekomst. Technologie is onmisbaar in de foodsector: innovatieve, technische oplossingen zijn onderdeel van de oplossing om de ontwikkelingen in uw vakgebied bij te kunnen benen. Wilt u meer weten over de visie van EQUANS op de klimaatpositieve fabriek? Klik hier.

Lees meer over onze visie op Food, Beverage & Agro

Onze projecten

Wij werken aan verschillende projecten voor klanten in de Food, Beverage & Agro. Bent u benieuwd hiernaar? Wij vertellen u er graag meer over.

Lees meer over onze projecten
Image

Het voedselsysteem van de toekomst: hoe ziet dat eruit?

Lage marges en hoge eisen aan kwaliteit en productiesnelheid dwingen u om uw productieprocessen steeds efficiënter en effectiever in te richten. Duurzame koeling en duurzame productiemethoden zijn een must voor behoud van topkwaliteit en beschikbaarheid van voedsel. Tegelijkertijd staan voedselveiligheid en circulariteit meer in de spotlight dan ooit. EQUANS begrijpt dit spanningsveld als geen ander en kent haar weg binnen de foodsector. Onze oplossingen stellen u in staat.

  • Flexibel in te spelen op de steeds veranderende marktvraag

  • De productiviteit & efficiency te verhogen

  • Uw bedrijfsprocessen te innoveren

  • Kosten te verlagen en uw rendement te verhogen

Verduurzamen, optimaliseren en automatiseren

Vanuit meerdere disciplines bedienen we diverse opdrachtgevers in de Food, Beverage & Agro markt. De installaties waaraan we werken bij klanten beschouwen we altijd als onze eigen, zo zorgen we voor een goede kwaliteit van dienstverlening.

Lees meer over onze dienstverlening
michel drost bij installatie