zonnepanelen op dak van boven

Vang 3,5% rendement

Door te investeren in Zonnepark Lelystad

  • Je investeert al vanaf € 25,-

  • Als klant van ENGIE krijg je extra voordeel

  • Je ontvangt je inleg in delen of aan het einde van de looptijd terug

Investeer in zonnepark Solarvation Lelystad

Gemeente Lelystad had een braakliggend terrein met een oude proefboerderij vol asbestdaken. Dit terrein is op initiatief van Luke Bouwman en Kees van Woerden volledig gesaneerd en ondertussen opgebouwd tot het zonnepark Solarvation Lelystad. Het eerste deelproject is met 420 ZonneDelers op 100% gezet! Wegens dit grote succes, start binnenkort het tweede deelproject. 

De bouw is afgerond en hiermee is Solarvation Lelystad het grootste zonnepark van Flevoland. Het wekt genoeg zonne-energie op voor ruim 10.000 huishoudens. Daar worden wij in ENGIE enthousiast van. Jij ook? Help mee het project te financieren. Door te investeren in het zonnepark profiteer je als ENGIE klant van wel 3,5 % rendement per jaar!

Vang jouw 3,5% rendement

Meer over dit project

Wisentweg 64, 8219 PL Lelystad

102.536 zonnepanelen

31.774.368 kWh nominale jaaropbrengst

Goed voor 10.770 huishoudens

Zonnedelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heb je al een ZonneDeel. Je investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over jouw zonnedeel krijg je jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijg je als rente uitgekeerd op jouw bankrekening of krijg je als korting op de energierekening. Na afloop van een project krijgt je de investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteer je van een extra vergoeding over de opbrengst. Jouw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Ben je al klant van ENGIE? Dan hoef je hier niets voor te doen. Je krijgt dit voordeel automatisch uitgekeerd.

Image

Veel gestelde vragen over investeren in zonneparken