Image
  • Je investeert al vanaf € 25,-

  • Als klant van ENGIE krijg je extra voordeel

  • Je ontvangt je inleg in delen of aan het einde van de looptijd terug

Investeer in Zonnedak Meygreen

Heb je geen eigen dak, is je dak niet geschikt voor zonnepanelen of vind je ze niet mooi voor op je eigen huis? Via ENGIE kan je ook investeren in een lokaal zonnepark, zoals Zonnedak Meygreen in Lattrop-Breklenkamp. Zo haal je alsnog alles uit de zon. Want door te investeren in Zonnedak Meygreen profiteer je samen met anderen van gemiddeld 3,5% rendement. Wat zelfs kan oplopen tot ruim 4,8% rendement wanneer je klant bent van ENGIE. En aan het einde van de looptijd van het project, na 15 jaar? Dan krijgt je de volledige investering weer terug! Wees er snel bij, want op = op.

Vang jouw 4,8% rendement

Over Zonnedak Meygreen

Familie Groeneveld is eigenaar van stal De Meyboom en initiatiefnemer van Zonnedak Meygreen. Bij stal de Meyboom geloven ze niet in massa, maar proberen ze welzijn en gezondheid voorop te stellen. Het bedrijf is in stappen steeds verder aan het verduurzamen. Dat is al jaren geleden begonnen met het voeren van eigen gras aan de paarden. Het bedrijf haalt het gras hiervoor van de eigen graslanden en bij boeren in de regio, zodat de transporten zo kort mogelijk zijn. Om een volgende stap te zetten op het gebied van duurzaamheid zullen er zonnepanelen geplaatst worden op de daken van de manege en paardenhouderij.

Zonnedak Meygreen in Lattrop-Breklenkamp

1378 zonnepanelen

445.003 kWh nominale jaaropbrengst

Goed voor ongeveer 148 huishoudens

Zonnedelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heb je al een ZonneDeel. Je investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over jouw zonnedeel krijg je jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijg je als rente uitgekeerd op jouw bankrekening of krijg je als korting op de energierekening. Na afloop van een project krijgt je de investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteer je van een extra vergoeding over de opbrengst. Jouw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Ben je al klant van ENGIE? Dan hoef je hier niets voor te doen. Je krijgt dit voordeel automatisch uitgekeerd.

Image

Veel gestelde vragen over investeren in zonneparken