Image
  • Je investeert al vanaf € 25,-

  • Extra voordeel als ENGIE-klant

  • Je ontvangt je inleg in delen of na de looptijd terug

Investeer in Zonnedak Larendeel

Zonnedak Larendeel in Afferden biedt ruimte aan 1.802 zonnepanelen, en daar kun jij van meeprofiteren! Door te investeren in een ZonneDeel investeer je - samen met anderen - in duurzame energie voor de regio. Er komen in totaal 1.802 zonnepanelen. Goed voor de opwek van groene stoom voor meer dan 200 huishoudens. Investeren kan al vanaf € 25,-.

Ja, ik doe mee

Waar komt het zonnedak?

Melkveeboerderij MLM Verbruggen in Afferden

Hoeveel zonnepanelen?

1.802 zonnepanelen

Hoeveel kWh levert dat op?

607.147 kWh opbrengst per jaar

Hoeveel stroom is dat precies?

Goed voor meer dan 200 huishoudens

Zonnedelen: hoe werkt het?

Voor 25 euro heb je al een ZonneDeel. Je investeert hiermee in duurzame energie. Samen met anderen. Over jouw zonnedeel krijg je jaarlijks rendement uitgekeerd op basis van de productie van het zonne-energieproject. Dit krijg je als rente uitgekeerd op jouw bankrekening of krijg je als korting op de energierekening. Na afloop van een project krijgt je de investering weer terug. Net als bij een spaarrekening.

Als klant van ENGIE profiteer je van een extra vergoeding over de opbrengst. Jouw zonnestroom kan zo tot 35 euro per jaar meer waard worden. Ben je al klant van ENGIE? Dan hoef je hier niets voor te doen. Je krijgt dit voordeel automatisch uitgekeerd.

Image

Veel gestelde vragen over investeren in zonneparken