Samen rijden, samen strijden

Samen strijden, samen rijden

Ga ook Volle Bak!

Iedere week worden er in Nederland meer dan 33.000 amateur voetbalwedstrijden gespeeld. De auto is nog altijd het meest gebruikte vervoermiddel om naar de wedstrijd te rijden. Op jaarbasis leidt dat tot 48.635 ton aan CO2-uitstoot. Daar willen de KNVB, ENGIE en Volkswagen iets aan doen. Als partners in het GO mobiliteitsprogramma lanceren de drie partijen de campagne ‘Volle Bak! Samen strijden, samen rijden’.

‘Volle Bak!’ richt zich met een positieve knipoog op autorijders in het amateurvoetbal. Met als doel om hen op een herkenbare, toegankelijke manier aan het denken te zetten over hun rijgedrag rondom wedstrijden. Want samen rijden is niet alleen gezelliger, het is ook een stuk beter voor het klimaat.

Voetbal.nl app

Met meer dan een miljoen downloads is de Voetbal.nl app dé app voor amateurvoetballers in Nederland. Om samen rijden nóg makkelijker te maken, biedt de app vanaf het seizoen ‘21/’22 standaard de mogelijkheid om met één klik te laten weten hoe je naar de wedstrijd gaat. Zo stimuleren we niet alleen het samen rijden, we faciliteren het ook. Ga voor meer informatie naar Voetbal.nl.

Ga naar Voetbal.nl
Samen rijden, samen strijden

Samen strijden, samen rijden