Nieuws

Online kennissessie cybersecurity

Cybersecurity: uw zorg is onze zorg

Donderdag 24 juni 2021 van 15:30 tot 17:00 uur

Ontdek de stappen naar een optimale digitale bescherming van uw zorginstelling en aanpak in geval van een cyberaanval.

Image

Zorginstellingen worden steeds vaker getroffen door cyberaanvallen. De impact van een aanval of hack is groot. Denk maar eens aan systemen die worden platgelegd of aan een datalek. De impact op het leveren van zorg en de kosten voor herstel van IT-systemen kunnen gigantisch zijn. Daarom is het belangrijk om uw IT-omgeving en organisatie optimaal te beveiligen en continu te monitoren, zodat u zwakke plekken preventief identificeert en direct verbetert. 

ENGIE Smart Digital Operations (SDO) zorgt dat uw IT-infrastructuur en data veilig, beschikbaar en betrouwbaar zijn. Daarmee heeft u de zekerheid dat de continuïteit van uw dienstverlening is gegarandeerd. Want het moet werken. Altijd en goed ook. Vooral in de zorg. 
 
Hierbij nodig ik u uit voor de online kennissessie ‘Cybersecurity: uw zorg is onze zorg’.  Ontdek de stappen naar een optimale digitale bescherming van uw zorginstelling en aanpak in geval van een cyberaanval.
 

Wat kunt u verwachten? 

  • Risicoanalyse - “Hoe krijg ik inzichtelijk hoe kwetsbaar wij zijn voor cyberaanvallen en wat is de beste aanpak om de weerbaarheid van onze organisatie tegen cybersecurity risico’s te verhogen?” Leon Gubbels, Security Consultant bij ENGIE SDO, geeft tijdens de sessie antwoord op deze vraag.
  • Cybercrime in de zorg -  Bij een ransomware aanval wordt uw IT-omgeving geblokkeerd of (patiënt)data versleuteld. Jeroen van den Heuvel, Security Specialist bij ENGIE SDO, laat aan de hand van een recente cybersecurity aanval zien, wat de verschillende stappen van een ransomware aanval zijn en welke tegenmaatregelen u kunt nemen. 
  • Gehackt, wat nu? - Als uw zorginstelling wordt getroffen door een hack, kan dit ernstige gevolgen hebben. Bart Seuren, Digitaal coördinator van Cybercrimeteam Politie Limburg, vertelt hoe zij te werk gaan. Wat moet u doen als er een hack heeft plaatsgevonden? Wat is de taakstelling van het team? En wat zijn veel geziene trends en ontwikkelingen?

Wanneer?

Datum: donderdag 24 juni
Tijd: 15.30 - 17.00 uur

Voor wie?

Facilitair, IT en Technisch managers werkzaam in de zorg
Image

Meld u nu (gratis) aan!

Klik op de aanmeldbutton en vermeld in de registratiemail uw naam, bedrijfsnaam en functie. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

Voorafgaand aan de kennissessie ontvangt u een e-mail met daarin de link naar de online omgeving.

Deelname is geheel gratis.