Ambitie

Onze ambitie

ENGIE Nederland wil een leidende rol spelen in duurzame verandering. Wij hebben een unieke positie vanwege de combinatie van energie en techniek. Onze ambitie is om leiding te nemen in duurzame verandering. Dit doen we onder meer door organisaties, lokale overheden en consumenten CO2-neutrale oplossingen als dienst aan te bieden. Op maat en kostenefficiënt, zonder grote investeringen voor onze klanten. 

ENGIE kan de energievraag van de klant verkleinen én besparingen realiseren door slimme technische oplossingen. De resterende energiebehoefte vult ENGIE in met duurzame energie. Daardoor is ENGIE in staat om duurzaamheid voor haar klanten te laten werken. 

Er wordt ingezet op duurzame energie, innovatieve technologie en digitalisering. ENGIE optimaliseert en verduurzaamt processen van haar klanten, helpt klanten bij het versnellen van hun energietransitie en ontwikkelt geïntegreerde oplossingen en nieuwe businessmodellen. We bieden CO2-neutrale oplossingen aan als dienst. Op maat en kostenefficiënt, zonder grote investeringen voor onze klanten. Samen kunnen we het verschil maken om een betere wereld door te geven aan volgende generaties.

Onze waarden

Gedurfd

We durven nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Gedreven

We zijn altijd bereid een stap extra te doen. 

Open

We werken samen en  bundelen onze krachten.

Respectvol

We bouwen aan een samenleving gebaseerd op vertrouwen en respect.

  • Duurzaam

  • Energiebesparing

  • Hernieuwbare energie

Het management

Pierre Devillers

Management

Pierre Devillers

Chief Executive Officer