PublicLine Dé openbare laadpaal

In steeds meer gemeenten kunt u uw auto opladen bij een openbare laadpaal. Deze laadpalen zijn door iedereen te gebruiken. U kunt met alle type auto's en alle vermogens laden bij openbare laadpalen.

Door ENGIE wordt de PublicLine geplaatst in de gemeenten. Dit is een roestvrije en robuuste laadzuil en heeft twee laadpunten. Deze laadpalen kunnen de laadkosten verrekenen en zijn geschikt voor het Slim laden. De gemeente kan het minimum en maximum vermogen instellen.

Wilt u een publieke laadpaal bij u in de buurt laten plaatsen? Neem dan contact op met uw gemeente.

Slim laden

Slim laden (Smart Charging) verdeelt het beschikbare vermogen over de aanwezig laadpunten. Als het gevraagde vermogen meer is dan het beschikbare vermogen dan gaan de auto's dankzij het slim laden op een lager vermogen laden. Slim laden is voordelig voor alle gebruikers. En staan er minder auto's aan de lader dan kan er met een hoger vermogen geladen worden. 

De gemeente kan zelf in het backoffice proces het minimum en maximum vermogen instellen.

Laden met de laadpas

Met de laadpas kunt u eenvoudig laden bij een openbare laadpaal. De kosten worden automatisch verrekend. De laadpas moet dan wel ingesteld zijn voor openbaar laden en u heeft een backoffice abonnement nodig. Zo kunnen de laadsessies aan de openbare laadpunten aan u doorberekend worden. Het backoffice systeem is een eigen omgeving waarin u een totaaloverzicht krijgt van uw laadactiviteiten en de bijbehorende kosten.

En bent u leaserijder, dan kunnen de kosten eenvoudig doorgestuurd worden naar uw bedrijf of leasemaatschappij.
PublicLine - openbare laadpalen

Onze producten

Bekijk ook onze andere producten voor laden thuis en op de zaak.

> Elvi
> HomeLine
> BusinessLine
> Wallbox
> Accessoires
PublicLine