Homeline: thuis uw auto opladen Thuis eenvoudig uw auto opladen

Met de HomeLine laadpaal kunt u thuis eenvoudig uw auto opladen. Deze laadpaal laadt tot wel acht keer sneller dan een gewoon stopcontact.

Het is beter om niet te laden met een gewoon stopcontact. Tijdens het laden wordt er veel stroom gevraagd waardoor het stopcontact warmer wordt en hierdoor is de kans op brand groter. Het is veel veiliger om te laden met een laadpaal zoals de HomeLine. Deze laadpaal is beschikbaar in verschillende vermogens. Wilt u weten welk laadvermogen past bij uw auto? Kies uw auto en bekijk welke laadoplossing het beste past bij uw situatie.

Met of zonder vaste kabel

U kunt kiezen voor een laadpaal met een vaste kabel of een laadpaal zonder vaste kabel. Als u kiest voor een laadpaal met een vaste kabel dan is het voordeel is dat u niet elke keer als u wilt laden de kabel uit uw auto hoeft te halen. U kunt de auto direct aansluiten op de laadpaal. Kiest u voor een laadpaal zonder vaste kabel dan kunt u de kabel uit uw auto gebruiken als u wilt laden.

Laadpaal of wandmodel

Waar wilt u de laadpaal plaatsen? Is dat aan het huis of in de garage? Dan kunt u kiezen voor een wandmodel. Het wandmodel wordt aan de muur bevestigd. Als u een laadpaal aan uw oprit wilt plaatsen dan kunt u kiezen voor een model op een paal. Deze kan langs de oprit gezet worden. De HomeLine heeft maar één contactdoos om te laden. Als u 2 auto's te gelijk wilt laden dan kunt u beter kiezen voor de BusinessLine.

Autostart of slimme laadpaal

Met een de autostart kunt u direct uw auto opladen. Deze laadpaal houdt niet bij hoeveel stroom u gebruikt tijdens het opladen. Wilt u precies weten wat u verbruikt voor het opladen van de auto? Dan kiest u voor een slimme laadpaal. U kunt bijhouden wat u verbruikt tijdens het laden van de auto. Met een backoffice abonnement kunt u dit automatisch verreken met uw werkgever of leasemaatschappij. 

Welk vermogen heeft u  nodig?

De HomeLine is in verschillende vermogens te bestellen. Het vermogen wat het beste bij u past hangt af van uw situatie thuis in de meterkast en het laadvermogen van uw auto. Via de auto keuzehulp ziet u eenvoudig welk laadpaal het beste bij uw auto past.

Meerdere laadpalen plaatsen?

Wilt u thuis meerdere laadpalen plaatsen? Dat kan! U kunt dan wel beter kiezen voor de BusinessLine. Deze heeft de mogelijkheid om de laadpalen te koppelen, waardoor u maar 1 modem nodig heeft. Per laadpaal kunt u het aantal laadsessies bijhouden. Deze oplossing is bijvoorbeeld geschikt voor een Vereniging van Eigenaren (VvE). 

Vraag eenvoudig een offerte aan


  • Wilt u weten hoe ENGIE omgaat met uw persoonsgegevens? Bekijk dan ons privacystatement.

Onze producten


Bekijk ook onze andere producten voor laden op de zaak en onderweg.

> Elvi
> Wallbox
> BusinessLine
> PublicLine
> Accessoires