BusinessLine Laadpaal voor uw bezoekers en werknemers

Laden op het werk met de BusinessLine. Deze laadpaal is erg geschikt voor zakelijk gebruik. Het voordeel van deze laadpaal is dat meerdere laadpalen aan elkaar gekoppeld kunnen worden. U kunt dan kiezen voor de hub plus satelliet opstelling. U heeft dan maar één modem nodig.

Laadvermogen

De laadpalen zijn in verschillende vermogens te bestellen. De meest gebruikte laadpaal is die van 11 kW en wordt dan ook vaak door ons geplaatst. Samen met u kijken we welke capaciteit aanwezig is in de meterkast en welke laadcapaciteit u wenst.

Slim laden

Heeft u een beperkt vermogen beschikbaar bij uw bedrijf en wilt u toch meerdere laadpalen? Dan kunt u kiezen voor Slim laden. De "Hub" verdeelt dan de energie over de andere laadpalen. Bij beperkte stroomcapaciteit kunt u slim laden inzetten om efficiënt gebruik te maken van het beschikbare vermogen. Auto's gaan dankzij het slim laden op een lager vermogen laden. Dit is voordelig voor alle gebruikers, elke aangesloten auto wordt geladen. En staan er minder auto's aan de lader dan kan er met een hoger vermogen geladen worden.

Bij Slim laden kunt u zelf in het backoffice systeem het minimum en maximum vermogen instellen. 

Uitvoering in uw huisstijl

De laadpalen kunt u voorzien van uw eigen huisstijl. U kiest een kleur van de laadpaal en op de paal kan uw logo geplaatst worden. Zo zijn uw laadpalen en uw parkeerplaatsen herkenbaar. 

Hoe kunnen bezoekers en klanten laden?

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld zelf laadpassen beschikbaar stellen voor uw bezoekers. Deze laadpas kunnen ze bij u ophalen en zo kunnen ze beginnen met laden. 

U kunt uw laadpaal ook zo instellen dat bezoekers en klanten eenvoudig met hun eigen laadpas kunnen laden. De kosten worden dan doorberekend via het backoffice systeem. U bepaalt zelf of u uw bezoekers wilt laten betalen voor het laden.

Bang voor vandalisme?

U kunt dan ook kiezen voor de PublicLine. Deze laadpaal is robuuster en steviger en zijn voorzien van een vandalisme- en vuurbestendige behuizing.

Onze producten


Bekijk ook onze andere producten voor laden op de zaak en onderweg.

> Elvi
> HomeLine
> Wallbox
> PublicLine
> Accessoires

Vraag eenvoudig een offerte aan


  • Wilt u weten hoe ENGIE omgaat met uw persoonsgegevens? Bekijk dan ons privacystatement.