Accessoires Producten bij uw laadpaal

Bij uw laadpaal kunnen verschillende accessoires geleverd worden. Maar u kunt deze producten ook apart bestellen. Heeft u vragen of weet u niet precies wat er bij uw auto of laadpaal hoort? Dan helpen we u graag verder. U kunt ons altijd bellen of mailen.
Verkeersbord_elektrisch_laden

Parkeerbord

Verkeersbord bij uw laadpaal


Als u als bedrijf laadpalen plaatst, is het handig om bij deze parkeerplaatsen een bord te plaatsen. De gewone auto kan hier dan niet meer parkeren. De parkeerplaats is alleen voor de elektrische auto's die moeten worden opgeladen.

Small Kabel type 1

Type 1 kabel

Laadkabel type2
Type 2 kabel

Laadkabels

Laadkabels voor het opladen


Bij uw auto ontvangt u een laadkabel. Het is mogelijk om een extra kabel te bestellen. Er zijn 2 verschillende soorten stekkers. Binnen Europa wordt de type 2 contactdoos gebruikt. De laadkabel die  in de laadpaal gaat is altijd type 2. Het ligt aan het type auto welke contactdoos de auto heeft.

wandbeugel

Wandbeugel

Uw laadpaal aan de wand


Met de wandbeugel kunt u eenvoudig uw laadpaal aan de muur bevestigen. Dit kan in de garage of buiten aan de garage of het huis. Aan deze wandbeugel kan een enkele of dubbele laadpaal. Zo kunt u te gelijk 2 auto's laden.

RVSa paal small

RVS paal

Een laadpaal op uw oprit


De RVS laadpaal kunt u op elke gewenste plek plaatsen. Het laadstation wordt er eenvoudig op vastgemaakt. Zo kunt u uw auto laden op de oprit of een parkeerplaats op uw eigen terrein. Op een RVS paal kan een enkele en dubbele laadpaal worden bevestigd.