Een laadpaal huren Voor een vast bedrag per maand 

Heeft of krijgt u binnenkort een elektrische auto? Dan biedt een eigen laadpaal veel voordelen. Met een oplaadpunt aan huis bent u namelijk altijd verzekerd van een voordelig opgeladen auto. Vooral als u naast een elektrische auto ook zonnepanelen bezit, kunt u bijzonder voordelig (en groen!) onderweg zijn. Bij ENGIE is het ook mogelijk om uw laadpaal te huren. 

Wanneer u een laadpaal huurt, hoeft u vooraf geen grote investering te doen. In plaats daarvan betaalt u voor een vaste periode een vast bedrag per maand. De hoogte van dit maandbedrag wordt berekend op basis van het type laadpaal en de kosten van de installatie. 

De voordelen van een laadpaal huren

  • Geen grote investering vooraf;
  • Vast bedrag per maand;
  • Vaste looptijd (3, 5 of 7 jaar);
  • Niet meer afhankelijk van openbare laadpalen.

Zakelijk huren

Het is ook mogelijk om zakelijk één of meerdere laadpalen te huren. U kunt zelf bepalen hoeveel laadpalen u wilt plaatsen. Het aantal elektrische auto's neemt toe en de vraag om elektrisch te laden neemt toe. U kunt kiezen voor 1 laadpaal met 1 of 2 laadpunten of u kiest voor meerdere laadpalen.

U kunt de laadpalen op verschillende manieren aanbieden aan medewerkers en bezoekers. U kunt zelf meerdere laadpassen hebben die alleen te gebruiken zijn bij uw laadpalen. Maar u kunt  ook uw laadpalen beschikbaar maken voor openbaar laden. Uw bezoekers kunnen dan met hun eigen laadpas gaan laden. Via het backoffice systeem worden de kosten automatisch gefactureerd bij de bezoeker. U kunt zelf het tarief instellen dat u wilt ontvangen voor het laden.

Een offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor het huren van een of meerdere laadpalen? Vul dan het formulier hiernaast in. Wanneer u een offerte aanvraagt voor een laadpaal, ontvangt u altijd een koop- en huurofferte in één. Zo kunt u zelf beslissen wat voor u het meest interessant is.

Wat kost het huren van een laadpaal?

Vraag een vrijblijvende offerte aan


  • Wilt u weten hoe ENGIE omgaat met uw persoonsgegevens? Bekijk dan ons privacystatement.